D. Martinėlė be Barbės suknelių neišsiverčia

Tarptautinių ryšių eksperte prisistatanti kaunietė Diana Martinėlė bet kuriame renginyje sulaukia išskirtinio dėmesio. Priežastis paprasta – moteris mėgsta savotiškas sukneles. Prieš keletą metų tokia savotiška suknelė D. Martinėlę ir išgarsino: apsilankiusi sostinėje vykusiame Vienos pokylyje ji sulaukė daug karčių žodžių apie tiuliais puoštą jos suknelę. Bet moteris tokių pastabų nesuprato ir šiemet vykusiame Vienos pokylyje pasipuošė panašaus stiliaus suknele.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 2:06 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:02 AM

Regis, lėlės Barbės šventines sukneles primenantys apdarai D. Martinėlei – patys gražiausi. Mat penktadienį vykusiame TV3 gimtadienyje ji pasirodė su tokio pat stiliaus suknele. Moteriai lipant Operos ir baleto teatro laiptais žeme besivelkančią suknią net teko prilaikyti rankomis!

Tačiau suknelės ilgis galėjo būti koreguojamas. Štai po tiesioginės transliacijos Diana nuo suknelės nusegė tiulį ir liko su itin trumpa, vos sėdmenis dengiančia suknele. Beje, ne tik suknelės ilgis krito į akis, bet ir jau jos išskirtiniu ženklu tapę aukštakulniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.