Vilnietis tik per apmaudžią klaidą loterijoje nelaimėjo milijono litų

Verslininkas Karolis iš Vilniaus savo banko sąskaitą praėjusią savaitę galėjo papildyti kiek daugiau nei vienu milijonu litų. Būtent toks laimėjimas vilniečiui nusimatė, jeigu jo pasirinkti skaičių deriniai iš tiesų būtų buvę užbraukti loterijos „Eurojackpot“ 12-ojo tiražo lošimo dieną. Tiesa, vyras juos užbraukė, tačiau bilieto taip ir neįsigijo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 11:46 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:21 AM

Portalui lrytas.lt Karolis pasakojo, kad jau kurį laiką bando laimę lošime. Dar nėra praleidęs nė vieno „Eurojackpot“ lošimo tiražo. Nenuostabu, juk „Eurojackpot“ niekada nebūna mažesnis nei 34,5 milijonai litų. Galimybė laimėti didelę pinigų sumą vilioja ne vieną tautietį.

„Diena buvo įprasta, tokia kaip šiandien, penktadienis. Važiavau į sporto klubą, o po jo užsukau į barą alaus. Prie baro stovėjusi padavėja manęs paklausė, ar žaisiu? Pasakiau, aišku, kad žaisiu, ir nuėjau braukt bilieto skaičių. Užbraukiau tuos skaičius, kur parenka automatas. Tačiau užbraukęs bilietą jo nenusipirkau“, - istoriją pasakojo Karolis.

Grįžęs vakare namo verslininkas pamatė, kad iš septynių laimingų skaičių jis užbraukė šešis. Už atspėtus šešis skaičius vyrui, jeigu jis būtų iš tiesų nusipirkęs bilietą, būtų priklausę daugiau nei milijonas litų. Didįjį tos dieną prizą – 150 mln. litų laimėjo vokietis, kuris atspėjo visus septynis iškritusius skaičius. Antras laimėjimas būtų priklausęs lietuviui. Deja, užbraukęs skaičius vilnietis bilieto taip ir neįsigijo.

„Nesureikšminu to. Tą vakarą dar galvojau apie prarastą laimėjimą, tačiau ir su dar vienu milijonu būčiau gyvenęs taip, kaip dabar. Turiu daug neišpildytų svajonių, tačiau joms gali ir to milijono neužtekti“, - nusijuokė Karolis.

Verslininkas nuolat dalyvauja įvairiuose lošimuose.

„Viešėdamas parapijose nusiperku ir „Teleloto“ bilietų. Parapijose įdomiau pirkti loterijos bilietus. Kiek esu daugiausia laimėjęs? 10 tūkst. litų“, - sakė Karolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.