Dainininkė I. Burlinskaitė kultūrizmo ir fitneso pirmenybėse pasipuošė aukso medaliu

Grupės „Kitokios“ narės Indrės Burlinskaitės pastangos sporto klube ir griežtas mitybos režimas pagaliau jai atnešė pripažinimą. Mergina dalyvavo „AMIX Nutrition" Kauno kultūrizmo ir fitneso pirmenybėse ir bikinio kategorijoje užėmė pirmąją vietą.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 6, 2013, 11:27 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:00 AM

Sekmadienį Kaune vykusiose „AMIX Nutrition" Kauno kultūrizmo ir fitneso pirmenybėse iš viso dalyvavo 17 merginų. Indrė atstovavo Marijampolės klubui „Tauras“. Mergina neslėpė, kad nugalėjusi labai apsidžiaugė, nes sportui skyrė didelę dalį savo laiko.

„Tobulėti visada yra kur, tačiau aš labai apsidžiaugiau patekusi vien į finalą. Merginos buvo labai stiprios varžovės. Nesvarbu, net jei būčiau užėmusi 6 vietą, vis tiek būčiau laiminga. Kai supratau, kad patekau į trejetuką, suplojau rankomis. Jei atvirai, nemaniau, kad nugalėsiu. Apsidžiaugiau, nes tokio jausmo niekada nebuvau patyrusi“, - portalui lrytas.lt sakė I. Burlinskaitė.

Kaune vykusios pirmenybės buvo Indrės antras kartas varžybose. Atlikėjos debiutas įvyko prieš kelias savaites Anykščiuose. Ten ji užėmė 5-ąją vietą.

I. Burlinskaitė pasakojo, kad pasiekti tokių rezultatų jai prireikė daug jėgų ir ištvermės.

„Mano raumenys dar nėra visiškai išlaisvinti, tačiau gerų rezultatų pasiekiau per pakankamai trumpą laiką – 6 mėnesius. Buvo dienų, kada sportuodavau po 6 valandas per dieną. Žinoma, buvo dienų, kada ir ilsėjausi. Tačiau turiu pasakyti, kad šiame sporte vertinamos ne vien tik kūno proporcijos ar raumenys, čia vertinamas ir bendras vaizdas – kaip mergina žiūrisi ant scenos, kaip ji pozuoja, bendrauja su publika.

Aš visada sakiau, kad svarbiausia šypsotis ir pasitikėti savimi. Kažkur perskaičiau nuostabią mintį: „Laimėjimas nepadaro tavęs geresniu žmogumi, tačiau jeigu esi geras žmogus – esi nugalėtojas. Šiuo posakiu ir vadovaujuosi“, - nusišypsojo grupės „Kitokios“ narė.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.