M. Petruškevičius keitė B. Skurstenės ir M. Linkytės įvaizdį

Šeštadienį stilistas Mantas Petruškevičius neatsispyrė prekybos ir pramogų centro „Ozas“ pirkinių maratonui, kurio metu pakeitė dainininkių Baibos Skurstenės ir Monikos Linkytės įvaizdį.

M. Petruškevičius Baibai ir Monikai keitė stilių.<br>D. Umbrasas
M. Petruškevičius Baibai ir Monikai keitė stilių.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2013, 6:36 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:03 PM

„Pagaliau atėjo pavasaris, pasikeitimų ir grožio laikas. Naujos pavasario-vasaros kolekcijos pulsuoja geometrine įvairove, spalvomis, balta mozaika. Šis sezonas išsiskirs gundančiu permatomumu, 60-ųjų tendencijomis, išraiškingomis formomis, dvigubo užsegimo švarkais, plačiais šortais ir šortais bei kostiumais su šortais“, - pasakoja M. Petruškevičius. Anot jo, pirkinių maratonas pats geriausias laikotarpis atnaujinti garderobą. Jis pasidžiaugė, kad pirkinių maratono metu pirkėjams bus teikiamos asmeninių apipirkėjų-stilistų paslaugos, kurie padės suderinti drabužius, aksesuarus ir avalynę.

M. Petruškevičius parinko naują stilių dainininkėms Monikai Linkytei ir Baibai Skurstenei.

„Pirkinių maratonai ir festivaliai vyksta visame pasaulyje ir šaunu, kad ši tradicija prigijo ir Lietuvoje. Pirkinių maratonai išsiskiria ne tik gigantiškomis nuolaidomis, bet ir ypatinga aura. Vaikščiojimas po parduotuves – tai tikra aistra ir malonumas. Mums, moterims, pirkiniai visada buvo ir yra tikra atgaiva. Juk taip malonu nusipirkti kažką gražaus, pradžiuginti dovanomis draugus arba artimuosius“, - prieš renginį teigė dainininkė Monika Linkytė. Jai pritarė kolegė Baiba Skurstenė: „Jau senai žinoma, kad parduotuvių siaubimas kelia nuotaiką, vaduoja nuo depresijos, tačiau dar įdomiau, kokį stilių man parinks Mantas Petruškevičius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.