M. Starkus ir M. Ponomariovas švarino Nemenčinės mišką

Šiemet „Darom“ akcija truko ne vieną dieną, o net tris savaites. Vyko ne tik įprasta švarinimo diena miestuose ir gyvenvietėse, bet ir talkos Lietuvos miškuose ir nacionaliniuose parkuose, į kurias buvo kviečiama registruotis įmones, organizacijas ir bendruomenes iš visos Lietuvos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-11 12:50, atnaujinta 2018-03-06 22:20

Šiai iniciatyvai neatsispyrė ir pramogų verslo žvaigždžių ir profesionalių futbolininkų komanda „Prelegentai“, pasitelkę į pagalbą mažuosius „Žalgirio“ klubo akademijos auklėtinius. Nuo ankstyvo ryto vyriškiai su Nemenčinės miškų urėdu Povilu Augliu priešaky rinko šiukšles Bezdonyse.

Urėdas vyriškius paskirstė į grupeles, parodė problemines miško vietas, suteikė visą reikiamą informaciją. Po talkos laukė laužas, dešrelės ir darbų aptarimas.

Tiesa, akcija susigundė ne visi "Prelegentų" nariai. Nors buvo žadėjęs, tačiau miške nepasirodė Marijonas Mikutavičius. Matyt, ankstyvą šeštadienio rytą dainininkas nusprendė pamiegoti.

Tačiau puikiu pavyzdžiu buvo Martynas Starkus ir Mindaugas Ponomariovas švarinę mišką nuo 9 valandos ryto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.