Į Lietuvą sugrįžusi G. Rusytė pasinėrė į mados pasaulio virtuvę

Daugiau nei penkerius metus už Atlanto gyvenusi Giedrė Rusytė sugrįžo į Lietuvą. Televizijos laidų vedėja ir manekene dirbusi moteris šiuo metu gimtojoj šalyje atnaujina savo veiklą. Drauge su televizijos prodiusere Goda Skačkauskaite įkūrusi modelių agentūrą „G Models“ šeštadienio popietę sostinės viešbutyje „Neringa“ surengė modelių atranką.

Šeštadienio popietę Giedrė Rusytė Vilniuje surengė modelių atranką.<br>T. Bauras
Šeštadienio popietę Giedrė Rusytė Vilniuje surengė modelių atranką.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:56 PM

Dar anksčiau G. Rusytė buvo užsiminusi, kad Niujorke ir Majamyje jai pavyko užmegzti artimus ryšius su modelių agentūra „MC2”, kuris paskatino ryžtingiau imtis veiklos ir Lietuvoje.

Į specialią atranką G. Rusytė kvietė 14-24 metų merginas, kurių ūgis būtų ne žemesnis nei 1,72 metro ir ne aukštesnis nei 1,82 metro. Atrankoje galėjo registruotis ir sostinėje, ir kituose miestuose gyvenančios merginos. Nors praėjusios atranką kandidatės dalyvaus tolimesnėse peržiūrose, modelių agentūros vadovės tikina turinčios tikslą rasti išskirtinį, įdomų veidą, kurio savininkė galėtų siekti mados pasaulio aukštumų tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.