Lenktynių trasoje aktoriai mėgavosi adrenalinu, o „Pinup girls“ narė Viktorija mojo liemenėle (video)

Trečiadienį Vilniuje sportinių automobilių mylėtojams nebuvo kada nuobodžiauti. Dieną Rotušės aikštėje vykusį prabangių automobilių ralį „Gumball 3000“ pakeitė ant prekybos centro „Ozas“ vykęs šonaslydis, plačiau žinomas kaip „driftas“. Jis buvo surengtas ne šiaip sau. Taip originaliai buvo pristatyta nauja veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ dalis.

Lenktynių trasoje aktoriai mėgavosi adrenalinu, o „Pinup girls“ narė Viktorija mojo liemenėle.<br>T. Bauras
Lenktynių trasoje aktoriai mėgavosi adrenalinu, o „Pinup girls“ narė Viktorija mojo liemenėle.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-05-22 20:03, atnaujinta 2018-03-06 09:56

Svylančios padangos, rūkstantys dūmai ir dozė adrenalino. Tai teko išbandyti ir pramogų pasaulio atstovams, kurie sėdę į galingus automobilius susirungė improvizuotoje rungtyje „Akmeninis veidas“. Pagrindinis šio žaidimo tikslas – neparodyti jokių emocijų. Jų nuslėpti nebuvo kaip nei „Pinup girls“ merginoms Viktorijai Sutkutei ir Simonai Šermukšnytei, nei aktoriams Vytautui Rumšui jaunesniajam ir Leonardui Pobedonoscevui-Leo. Mašinose, kuriose jie sėdėjo, buvo įtaisyta speciali kamera, fiksuojanti jų reakcijas.

„Emocijos – tiesiog puikios. Jaučiausi lyg kompiuteriniame žaidime“, – iškart po bandomojo važiavimo kalbėjo V. Rumšas. Jis džiaugėsi galimybe dalyvauti renginyje ir tikino, kad tokios ekstremalios pramogos tiesiog negali nepatikti vyrams. „Gavau didelę dozę adrenalino. Šiandien vyriškų žaidimų nėra likę daug: medžioklė, automobiliai, turizmas... Visa tai kelia didelį emocinį pasitenkinimą“, – juokėsi jis.

V. Rumšas panašioje situacijoje atsidūrė nebe pirmą kartą. Jis ne kartą yra sėdėjęs lenktynininkų pašonėje. „Čia specifika truputį kita. Šie vaikinai taip gerai išmokę valdyti automobilį! Aš esu sužavėtas“, – atsigauti negalėjo žinomas aktorius. Nepaisant potraukio šonaslydžiui, V. Rumšas prasitarė nesantis didelis greičio mėgėjas. Sykį jam teko praskrieti beveik 250 kilometrų per valandą greičiu, tačiau tokio triuko jis nekartotų. Pasak jo, lakstyti keliais neapsimoka dėl dviejų priežasčių: labai greitai baigiasi kuras ir niekada negali būti tikras už kurio kampo tavęs lauks policijos pareigūnai.

Panašios nuomonės laikėsi ir Leo. „Dievinu ekstremalumą, – tikino jis, tačiau tuoj pat nusijuokė. – Pats nelenktyniauju, o patikiu save profesionalams. Su šiuo sportu esu susijęs tik tiek, kad įgarsinau legendinę mašinėlę Mcqueen (iš filmo „Ratai“. – Red.) ir daugiau nei pusę gyvenimo vairuoju automobilį.“

Stipriau nuspausti greičio pedalą Leo mėgsta. Per jį jam ne kartą teko pažeisti kelių eismo taisykles ir užsitarnauti ne vieną baudą, tačiau, kaip pats sako, jos simbolinės. „Nepasitikiu technika, todėl keliuose stengiuosi neskraidyti. Šiokia tokia baimė atsiranda tuomet, kai sėdžiu kaip keleivis. Rodos, kai pats vairuoji, jautiesi saugiau“, – mintimis dalinosi jis. Leo prisiminė istoriją, kaip prieš daugelį metų su savo pirmąja mašina kaip įmanoma greičiau bandė pasiekti Vilnių. „Tuomet turėjau „Opel Kadett“. Dugnas išpuvęs, viskas barška. O mes važiavome 190 kilometrų per valandą greičiu. Nieko nepadarysi, buvau jaunas ir durnas“, – juokėsi jis.

Paskutinės į trasą žengė ir merginų „Pinup girls“ narės. Prieš sėsdamos į burzgiančius žvėris jos kiek nedrąsiai žvalgėsi tarsi truputį nerimaudamos. „Šiek tiek baisu, tačiau labai smagu“, – portalui lrytas.lt sakė Viktorija. Tačiau apvažiavę vieną ratą jos kaip reikiant atsigavo: ne tik nežviegė iš baimės, bet priešingai – šypsojosi, mojavo, merkė akį.

Viename posūkyje buvo galima pamatyti, tai, ko daugelis nesitikėjo. V. Sutkutė pro atvirą automobilio langą iškišo juodą liemenėlę. Ar tai buvo jos, ar ne – neaišku, tačiau dar prieš prasidedant renginiui Simona patikino: „Matot, Viktorija specialiai net šortus užsidėjo. Kad labiau derintųsi prie filmo, juk ten daug žavių merginų“, – juokėsi ji.

Po šios rungties visi buvo pakviesti į kino teatrą „Multikino“ pasižiūrėti veiksmo ir azarto kupino filmo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.