Grupės „Kitokios“ merginos virto fėjomis

Pajūrio sezono atidarymas pritraukė ne vieną vasariškų malonumų išsiilgusį. Štai Palangoje naujai atidarytos „Fėjų vyninės“ lankytojus maloniai nustebino fėjomis virtusios seksualiosios grupės „Kitokios“ merginos. Tą vakarą smagiai leido ne vienas pramogų pasaulio, verslo ir politikos atstovas. Vakaro svečius linksmino grupė „Biplan“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-23 18:00, atnaujinta 2018-03-06 08:53

„Šalies didmiesčiuose vyninės tampa mėgstama susitikimų su draugais vieta, tad nutarėme ir Lietuvos vasaros sostinėje įvesti šią madą, – sako „Fėjų vyninės“ įkūrėja Kristina Kudžmaitytė. – Kiekvienam, norinčiam atsipalaiduoti, vyninė bus ta vieta, kurioje galima ir pabendrauti, ir pasimėgauti gurmaniškais patiekalais“.

Vyninės atidaryme apsilankė viešnia iš Kauno Diana Martinėlė su draugu Simonu Baičiu, buvęs Seimo narys Vincas Babilius, Vilniuje įsikūrusio kinų restorano „Rytai“ savininkė, draugų vadinama tiesiog Ly, verslininkas Juozas Tubinas. Su smagia kompanija vakarą leido Seimo narys Juras Požėla bei Palangos tarybos narys Danas Paluckas ir kiti Palangos politikai. Vakaro šeimininkai – Kristina Kudžmaitytė su vyru Egidijumi Balsiu – atkeliavo kartu su mažąja dukrele Fėja Toma. Jiems draugiją palaikė vyninės direktorės sesuo Virginija Kudžmaitytė-Bulovienė su dukra Beatriče. Vakarą vedė Nerijus Stasiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.