Vestuvių planuotojos Agnieszkos mintyse – grįžimas į didžiąją sceną

Renginių organizatorė ir dainininkė Agnieszka Dobrovolska jau septynerius metus rūpinasi vestuvių planavimo darbais. Bene pirmajame Lietuvoje realybės šou „Baras“ išgarsėjusi moteris iškart pelnė televizijos žiūrovų simpatijas – lietuviams kultūringos ir žavios asmenybės arčiausiai širdies. Nors Agnieszka jaučiasi save realizavusi renginių organizavimo srityje, moteris atvira – scenos ilgesys ją aplanko vis dažniau.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-05-31 13:35, atnaujinta 2018-03-06 01:24

Agnieszka vis dar daugeliui asocijuojasi su daina „Meilės burbulai“.

„Daina graži, bet visiškai ne mano stiliaus. Jau seniai atlieku poproko kūrinius anglų kalba. Turiu savo gerbėjų grupę socialiniame tinkle „Facebook".  Gyvenimo be dainavimo neįsivaizduoju. Manęs dažnai prašo padainuoti uždaruose renginiuose, sulaukiu pagyrų už išskirtinį balso tembrą, žinoma, nelyginu savęs su Celine Dion ar Whitney Houston.

Bent jau kol kas dainavimas yra mano gyvenimo antrame plane. Jeigu būtų geras vadybininkas, galbūt tada...“, - šypsojosi A. Dobrovolska.

Prieš porą metų ji dalyvavo nacionalinėje „Eurovizijos” atrankoje, o pastaruoju metu ne kartą sulaukė prodiuserių pasiūlymų išbandyti jėgas įvairiuose televizijos muzikiniuose projektuose. Kai pernai neįveikė LNK konkurso „Lietuvos balsas” atrankos barjero, moteris itin susikrimto.

„Atrankos metu labai blogai jaučiausi, gėriau antibiotikus, sunkiai galėjau komisijai parodyti savo tikrąsias dainavimo galimybes. Nulipusi nuo scenos ir įsėdusi į automobilį nesulaikiau emocijų. Visą kelią namų link verkiau. Palūžau, nes nepademonstravau, ką iš tiesų galiu. Prieš kelias dienas vėl sulaukiau šio projekto organizatorių skambučio, tačiau pasiūlymu nebesusigundžiau“, - portalui lrytas.lt pasakojo A. Dobrovolska.

Muzikinio projekto „Chorų karai“ organizatoriai taip pat ją prisiminė, tačiau tąsyk moteris kvietimo atsisakė. „Vėliau dėl to labai gailėjausi“, - nusišypsojo dviejų vaikų mama.

Sūnus Lukas (6 m.) ir dukra Lukrecija (4,5 m.) kaip ir jų mama – muzikalūs.

Tiesa, į pirmą klasę šį rudenį eisiantis sūnus kur kas labiau pakvaišęs dėl muzikos, nei jaunėlė. Lukas visai neseniai Vilniaus Balio Dvariono muzikos mokykloje sėkmingai baigė paruošiamąją grupę ir įstojo į džiazinio saksofono klasę. Agnieszka pasakojo, kad berniukas nuo pusantrų metų traukdavo įvairias daineles.

„Ilsėdamiesi Kipre klausėmės labai talentingo žmogaus atliekamų Michaelo Jacksono kūrinių. Sūnus liko sužavėtas poproko karaliaus kūryba, todėl nuo praėjusio rudens kiekvieną vakarą klausosi M. Jacksono dainų. O dukrai šiuo metu labai patinka George Friderico Handelio „Hallelujah“, - nusijuokė Agnieszka.

Vasara Agnieszkai yra pats darbymetis. Bene kiekvieną savaitgalį ji atiduoda kitiems – jaunavedžiams. Moteris atviravo – vestuvių planuotojų Lietuvoje yra daug, tačiau ji spėjo pakliūti į pirmąją jų bangą, todėl klientais nesiskundžia. Per šiltąjį sezoną labai pasistengus galima užsidirbti visiems metams.

Agnieszka laisvai kalba penkiomis kalbomis: lietuvių, lenkų, rusų, anglų ir italų. Supranta ir ispaniškai. Būtent todėl moters klientais būna ir užsieniečiai. Ne vienerias vestuves Lietuvoje ji yra suruošusi norvegams, italams, latviams, škotams, slovėnams, lenkams ir rusams. 

„Dabar jau aš galiu rinktis, kam ruošti vestuves, o kam ne. Organizuodami šventę būsimi sutuoktiniai dažnai nori pasirodyti prieš kitus, o ne patys smagiai atšvęsti. Tuštybių mugė man nepriimtina“, - tikino renginių organizatorė.

Brangiausios vestuvės, kokias jai teko rengti, kainavo 200 tūkst. litų. Moteris sakė, kad šimtus tūkstančių kainuojančias šventes dažniausiai prašo surengti turtingi šalies žmones, kurių pavardės žiniasklaidoje kiekvieną savaitę nemirga.

„Patikėkite, tokią ar panašią sumą vestuvėms sudėtinga išleisti. Baisu nesurengti cirko (juokiasi). Žinoma, jeigu vestuvių šventės dalyvių 150, tada lengviau. Tokiu atveju patariu kviesti kokį nors atlikėją iš kaimyninių šalių. Vidutiniškai jaunieji vestuvių šventei mūsų šalyje išleidžia 30-50 tūkst. litų. Atšokę vestuves neretai prašo surengti ir kitas šeimos šventes: krikštynas, jubiliejus“, - pasakojo A. Dobrovolska.

Sukdamasi darbų sūkuryje kaip voverė rate Agnieszka kuo puikiausiai spėja pasirūpinti dviem vaikais ir sutuoktiniu Andriumi. Visa šeima rugpjūčio mėnesį planuoja trumpas atostogas. Paklausta, ar neketina greitu metu susilaukti ir trečiosios atžalos, moteris patikino, kad apie tris vaikus svajojo, kai visai nenutuokė, ką reiškia juos auginti. „Dabar ne, galbūt kažkada. Dar turiu laiko“, - nusišypsojo Agnieszka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.