Dž. Butkutė ir buvęs jos mylimasis vengia akistatos teisme

Pirmadienį teisme turėjusi įvykti atlikėjos Džordanos Butkutės ir buvusio jos draugo Sergejaus Gorbonoso akistata neįvyko. Posėdis atidėtas sulaukus abiejų pusių prašymų bylos nagrinėjimą nukelti. Buvusių mylimųjų kova į teismą persikėlė pernai, po to, kai liepą atlikėja parašė policijai pareiškimą dėl turto prievartavimo.

Teismui niekaip nepavyksta pradėti nagrinėti buvusių mylimųjų santykių.<br>M. Patašius
Teismui niekaip nepavyksta pradėti nagrinėti buvusių mylimųjų santykių.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Jun 3, 2013, 11:51 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:40 PM

Dž. Butkutė su S. Gorbonosu išsiskyrė prieš ketverius metus. Pora kartu gyveno 10 metų. Dainininkė tvirtino, kad po išsiskyrimo S. Gorbonosas jai nuolat skambindavo telefonu arba siųsdavo grasinančio turinio žinutes reikalaudamas sumokėti 20 tūkst. litų. Negavęs pinigų jis žadėjo atskleisti atlikėjos asmeninio gyvenimo detales. Tai esą prilygtų bombos sprogimui.

Anot dainininkės sutuoktinio Elegijaus Strasevičiaus, S. Gorbonosas taip pat prašė nupirkti jam butą Vilniuje.

Tuo tarpu S. Gorbonosas kaltu neprisipažįsta. Po skyrybų Estijos mieste Narvoje apsigyvenęs vyras skundėsi, kad negavo atlygio už 10 metų trukusį atlikėjos vadybininko darbą.

Be to, S. Gorbonosas tvirtino davęs pinigų Dž. Butkutės butui Kaune įrengti.

Žinomos atlikėjos paliktas vyras stropiai užsirašinėjo, kiek ir už ką ji jam turinti sumokėti – savo pretenzijas jis išliejo net 42 lapuose.

Vieną grasinančią S. Gorbonoso žinutę išsaugojusi dainininkė kreipėsi į teisėsaugą.

S. Gorbonosas iš pradžių neatvykdavo į apklausas, todėl pernai gruodžio 10 dieną buvo paskelbta jo paieška.

Vasario pradžioje vyriškį, iš Estijos atvažiavusį į Lietuvą, surado pareigūnai.

Tačiau suradus kaltinamąjį, bylos nagrinėjimas nepagreitėjo. Atvykti į teismą vengia ir pati Dž. Butkutė. Buvusį mylimąjį reketavimu kaltinanti moteris pati neatvyko į balandį vykusį teismo posėdį. Tokiu atlikėjos elgesiu tuomet itin piktinosi specialiai iš Estijos atvykęs S. Gorbonosas.

Tuomet uždaras teismo posėdis truko keliolika minučių. Iš salės išėjęs S. Gorbonosas neslėpė nusivylimo, kad Dž. Butkutė neatvyko į posėdį. Esą atlikėja tik atsiuntė prašymą bylą nagrinėti be jos, nes procesas jai sukeltų moralinių sunkumų. Tačiau teisėjas tokio Dž. Butkutės noro nepatenkino ir paskyrė naujo posėdžio laiką po trijų mėnesių.

„Ji visai nenori dalyvauti teisme. Manau, kad ir kitą kartą ji parašys prašymą, kad leistų jai nedalyvauti, nes ji jaučia psichologinį spaudimą. Ji parašė prašymą nedalyvauti, tačiau teismas prašymą atmetė“, - balandį pasakojo S. Gorbonosas.

Savo kaltės vyras nepripažįsta ir tikina, kad Dž. Butkutė su dabartiniu vyru jį šmeižia.

„Tik vieną dalyką galiu pasakyti. Tikiuosi, kad teismas bus objektyvus. Savo kaltės nepripažįstu. Aš jos nereketuoju, ji daug ką sako. Aš nieko nereikalavau, nerašiau jokių žinučių jai“, - balandį sakė S. Gorbonosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.