Lyderių forume dalyvavęs M. Petruškevičius iš verslininkų sėmėsi patirties ir puošė išskirtinę ložę

Stilistas Mantas Petruškevičius savaitgalį turėjo progą pasisukioti tarp sėkmingiausių pasaulio verslininkų. Mantas dalyvavo dvi dienas trukusiame verslo lyderių forume „Forum One“.

Lyderių forume dalyvavęs M. Petruškevičius iš verslininkų sėmėsi patirties ir puošė išskirtinę ložę.<br>Asmeninio albumo
Lyderių forume dalyvavęs M. Petruškevičius iš verslininkų sėmėsi patirties ir puošė išskirtinę ložę.<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jun 3, 2013, 1:51 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:31 PM

„Buvo labai įdomu klausytis, kaip tokie turtingi žmonės dalijasi patirtimi. Sukantis tokioje aplinkoje, kokioje aš esu, išgirsti „Žalgirio“ arenoje nuskambėjusius patarimus – labai svarbu“, – portalui lrytas.lt teigė M. Petruškevičius.

Labiausiai patikusias frazes stilistas užsirašė. „Jei kažką darote, turite tai daryti geriau už kitus.“ „Ne tik svajoju, bet ir labai stengiuosi.“  „Lyderis – tas, kuris sugeba paskirstyti užduotis.“ „Svarbiausia – nesielgti tradiciškai, nuobodžiai.“ Tokios frazės nugulė Manto sąsiuvinyje. Jam įstrigo Oweno Fitzpatricko pranešimas „Lyderio komunikacija: kaip paprasti žodžiai tampa įtaka kitiems“, Bodo Schaferio „Kelias į finansinę sėkmę: kaip optimaliai išnaudojant savo gebėjimus ir galimybes darbe įgyvendinti savo svajones“, Ilja Laurso „Verslas naujai: kaip laimėti žaidimą, kai progresas ir technologijos keičia žaidimo taisykles ir kertinius principus“. Tačiau labiausiai stilistą sužavėjo forumo pažiba Richardas Bransonas.

M. Petruškevičius prisipažįsta, kad tokiame forume jis dalyvavo pirmą kartą.

„Savaitgalis man paliko labai didelį įspūdį. Tokie seminarai labai svarbūs. Labai džiaugiuosi, kad į areną atvažiuoja ne tik muzikos žvaigždės, bet ir tokie garsūs verslininkai, kaip R. Bransonas“, – įspūdžiais dalijosi M. Petruškevičius.

Tiesa, stilistas savaitgalį „Žalgirio“ arenoje ne tik klausėsi verslininkų pranešimų, bet ir dirbo. Jis buvo atsakingas už TV3 ložės papuošimą.

„Kadangi R. Bransonas turi daug salų, gavau užduoti sukurti ložėje pajūrio atmosferą“, – teigia M. Petruškevičius.

Taigi stilistas ložėje pakabino vėjyje plazdenančių užuolaidų, stalus nukrovė vaisiais, pajūrio gėlėmis, palmių šakelėmis bei kokosais kvepiančiomis žvakėmis.

Manto pastangas ložės svečiai įvertino puikiai, tačiau pats R. Bransonas į šią ložę neužsuko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.