Interpolo pareigūnė G. Tamulionienė pavojus pamiršta scenoje

Scenoje ji – žavi dainininkė, darbe – akistatai su pavojais pasiruošusi Interpolo pareigūnė, namuose – rūpestinga dviejų vaikų motina. „Kiekvienoje moteryje slypi galinga jėga”, – tikina Giedrė Tamulionienė (35 m.), kuriai niekada nekyla minčių, kad gyvenimas yra nuobodus.

G. Ta­mu­lio­nie­nė mėgs­ta­mo dar­bo ne­me­tė, ta­čiau ne­se­niai vėl tu­rė­jo pro­gą pa­si­mė­gau­ti ram­pų švie­sa.
G. Ta­mu­lio­nie­nė mėgs­ta­mo dar­bo ne­me­tė, ta­čiau ne­se­niai vėl tu­rė­jo pro­gą pa­si­mė­gau­ti ram­pų švie­sa.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Jun 4, 2013, 9:42 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:48 PM

Aukšta, ryškių veido bruožų Giedrė – gerai pažįstama televizijos žiūrovams. Ji dalyvavo televizijos projektuose „Chorų karai”, „Žvaigždžių duetai”.

Pareigūnė televizijos scenoje jau apsiprato, o kai prieš ketverius metus pirmąkart sulaukė kvietimo į „Žvaigždžių duetus”, suglumo.

„Man tai buvo staigmena. Pirmiausia turėjau atsiklausti vadovybės, ar dalyvaudama televizijos šou nepakenksiu savo institucijai. Turėjau gauti net Lietuvos policijos generalinio komisaro leidimą.

Mano nuostabai, policijos vadovybė tik apsidžiaugė ir mane padrąsino”, – apie kelią į televiziją pasakoja Lietuvos kriminalinės policijos biuro Tarptautinių ryšių valdybos Interpolo Lietuvos nacionalinio skyriaus Turtinių nusikaltimų grupės vyresnioji inspektorė.

Įspūdingos išvaizdos pareigūnės scenos partneriu tuomet tapo dainininkas Egidijus Sipavičius. Pora puikiai pasirodė ir net pateko į pusfinalį.

O komisijos narys dirigentas Donatas Katkus taip susižavėjo Giedrės pasirodymais, kad patarė mesti darbą Interpole ir likti scenoje.

G. Tamulionienė mėgstamo darbo nemetė, tačiau neseniai vėl turėjo progą pasimėgauti rampų šviesa.

Giedrė buvo pakviesta įsilieti į projektą „Chorų karai” ir atstovauti Policijos chorui, kurio generolė buvo atlikėja Vaida Genytė.

Lietuvos policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis palaikė pareigūnę.

„Nebuvo lengva išrinkti dainuojančius pareigūnus. Todėl, kai sulaukiau prašymo sustiprinti chorą, negalėjau atsisakyti. Mes su kolegomis dėl savo profesijos sutiktume šokti nors ir į ugnį.

Juo labiau kad visi mus labai palaikė. Kol repetavome ir filmavomės, kolegos perėmė mūsų darbus”, – pasakoja G. Tamulionienė.

Ji Policijos chorą papuošė ne tik skambiu balsu, bet ir stotinga figūra.

– Kodėl pasirinkote ne dainininkės kelią, juk turite talentą?

– Vaikų darželyje mane statydavo ant paaukštinimo ir prašydavo padainuoti solo arba raiškiai padeklamuoti eilėraštį. Man patiko publikos plojimai, pagyrimai. Net nesusimąstydavau, kad tam būtini kokie nors specialūs gebėjimai. Man lengvai sekėsi dainuoti ir vaidinti.

Muzikos mokykloje baigiau chorinį dainavimą ir dirigavimą.

Mano tėvų šeimoje visi muzikuoja. Motina su tėvu jaunystėje mėgo traukti duetu. Be to, tėtis puikiai groja akordeonu. Sesuo – profesionali pianistė.

Užaugau temperamentingoje, linksmoje šeimoje. Iki šiol, kai visi susirenkame pas tėvus, būtinai grojame ir dainuojame.

Kodėl nepasirinkau muzikantės kelio – gal trūko paskatinimo, postūmio?

Tačiau kad ir kur būčiau ir ką daryčiau, nuo muzikos man niekada nepavyko pabėgti.

Būdama studentė dainavau grupėje „Supernova”.

Aš ir pati jaučiu, kad be dainavimo negalėčiau gyventi. Tik nereiškia, kad bet kokia kaina siekiu užlipti į didžiąją sceną. Visada tai įvyksta atsitiktinai ir neplanuotai.

Dabar tėvai mane nuolat skatina dainuoti ir neapleisti muzikos.

Plačiau apie tai žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.