Tėčiu tapsiantis D. Montvydas: „Šie pokyčiai – laukti ir planuoti“

Dainininko Donato Montvydo ir jo mylimosios Veronikos Brasaitės veiduose spindi šypsena. Iš Japonijoje praleistų atostogų sugrįžusi pora „Lietuvos rytui“ patvirtino - rudenį susilauks kūdikio.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 4, 2013, 7:12 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:52 PM

Socialiniais tinklais pasklidusi žinia yra teisinga. Dvi savaites Japonijoje praleidusi pora tolimoje šalyje susižadėjo. Grįžę sužadėtiniai jau nebeslepia - Veronika laukiasi kūdikio.

„Sunku nupasakoti, koks laimingas jaučiuosi. Noriu padėkoti visiems, kurie jau spėjo mus pasveikinti“, - „Lietuvos rytui“ sakė atlikėjas.

Japonijoje Donatas ir Veronika viešėjo kartu su bendražygiais, kurie domisi Rytų filosofija ir kovos menais - tai yra abiejų sužadėtinių aistra.

Žinia apie jų sužadėtuves ir būsimą kūdikį tapo staigmena net kai kuriems artimiems poros draugams. „Šie pokyčiai mūsų gyvenime - laukti ir planuoti. Suprantu, kad ši tema daug kam įdomi, tačiau kol kas daugiau apie tai nepasakosiu. Norime paprašyti gerbti mūsų privatumą. Pakanka pasakyti, kad abu labai džiaugiamės“, - sakė D. Montvydas.

25-erių Donatas ir 27-erių jo sužadėtinė Veronika nesiskubins kelti vestuvių iki kūdikio gimimo - jos, anot dainininko, įvyks kitais metais.

Viename D. Montvydo pasirodyme susipažinusi pora draugauja daugiau nei ketverius metus. Pernai Veronika buvo svarbus Donato ramstis pasirodyme „Eurovizijoje“ - palaikė mylimąjį psichologiškai ir padėjo kurti choreografiją.

„Mes su Veronika nuo pat pradžių kibome vienas į kitą. Buvome ir esame susižavėję, tačiau nuo pirmos dienos supratome, kad meilė – darbas, kurį reikia dirbti.

Nekalbu apie tobulybės siekį. Tačiau jei turime neaiškią situaciją, kuri mus stabdo, mums trukdo, susėdame apie tai kalbėtis, nepaleidžiame jos. Atvirumas leidžia mums judėti į priekį.

Nekaupiame mazgų, kurie neatrišti ir neišlaisvinti galėtų susikaupti ir smogti mūsų santykiams milžiniška jėga. Nesikratome atsakomybės. Pykčių irgi reikia, kad gyvenimas būtų visavertis.

Mano mylimoji Veronika penkiolika metų praktikuoja kovos menus, išmano Rytų filosofiją. Tai padeda.

Vyro ir moters santykiai klostosi etapais. Mudu visus tuos etapus norime pereiti vienas su kitu, o ne su vis kitais žmonėmis. Noriu su Veronika nugyventi visą gyvenimą ir mąstau, kad jei mums užteks kantrybės, įveiksime visus etapus“, - „Lietuvos rytui“ yra sakęs D. Montvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.