A. Šlapokaitė milijonierių A. Guogą moko tarti „ne“

„Iš pradžių buvo sunku. Aš mėgau gyventi uždariau“, – prisipažino verslininko ir krepšinio veikėjo Antano Guogos (39 m.) sužadėtinė Aistė Šlapokaitė (32 m.). Per daugiau nei metus draugystės pora ne tik patikrino jausmus, bet ir tapo vienas kito mokytojais: Antanas ją išmokė lankstumo, o ji būsimą vyrą – skirti laiko sau ir įsikrauti vidinės energijos, rašo „Lietuvos rytas“.

Per daugiau nei metus draugystės A. Guoga ir A. Šlapokaitė ne tik patikrino jausmus, bet ir tapo vienas kito mokytojais.<br>V. Ščiavinskas
Per daugiau nei metus draugystės A. Guoga ir A. Šlapokaitė ne tik patikrino jausmus, bet ir tapo vienas kito mokytojais.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Jun 5, 2013, 9:07 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:42 PM

Aistė ir Antanas jau draugystės pradžioje gyveno intensyviai. Aistė šypteli: greičiausiai kiti žmonės per savaitę tiek nenuveikia, kiek jie su Antanu – per dieną.

Pati Aistė teigia, kad po reikšmingo įvykio – jųdviejų sužadėtuvių prieš keletą mėnesių – niekas nepasikeitė. Bet kartu – ir labai daug.

„Kai vyras rimtai vertina santykius, nori sukurti šeimą ir dar oficialiai tai pareiškia, moteriai malonu. Be to, tai suteikia dar daugiau pasitikėjimo“, – sakė milijonieriaus sužadėtinė.

– Galbūt artimieji ar draugės bandė perspėti, kad šis vyras turi daug galimybių ir gali būti pavojinga su tokiu draugauti, juolab kad jis – garsus pokerio lošėjas? O kai draugystė vieša, nudegti dar skausmingiau? – „Stilius“ paklausė A. Šlapokaitės.

– Niekas su manimi apie tai nekalbėjo, nebent tyliai kas nors pagalvodavo, kad su tokiu vyru, kuris turi daug galimybių, man nieko rimta nebus.

Bet aš taip pat tų galimybių galėčiau turėti – esu normali, savimi pasitikinti moteris.

Mudu su Antanu jau pirmosios kelionės metu į Balio salą, vos po kelių savaičių pažinties, kalbėjomės apie šeimą. Neužsidegiau naiviai, kad būtent taip ir bus. Tiesiog jutau. Su Antanu nuo pirmosios akimirkos buvo paprasta ir gera bendrauti. Viduje – visiška ramybė.

Mus abu vienija panašus savivertės pojūtis – esame ant to paties laiptelio. O tai labai svarbu. Tad abu jautėme, kad mūsų santykiai turės ateitį.

Apie tai, kad būtent tokio pojūčio laukė, Antanas užsiminė dar mūsų draugystės pradžioje ir man tai skambėjo nuoširdžiai. Tad jei nebūčiau viso to jutusi, net nebūčiau ėjusi į viešumą. Jei planuojama kurti šeimą – tuomet nebaisu ir viešumas, o jei tik padraugauti... Moteriai tai pliusų nesuteikia.

Plačiau apie tai žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.