B. Nicholson ir A. Grigaliūnienės vaikai smaguriauja kartu

Vasarą retas kuris saulėtas dienas įsivaizduoja be porcijos gardžių ledų. Ypač mažieji, kurie tėvelių ledų kaulija ne vieną ir ne du kartus per dieną. Garsių šalies tėvų vaikai – ne išimtis. Smaguriauti mėgsta ir jie, todėl karštus prasidėjusios vasaros vakarus leidžia kartu su savo tėveliais ten, kur galima paskanauti ledų.

Televizijos laidų vedėja B. Nicholson ir „Chocolate Naive“ įkūrėjas Domantas Užpalis.<br>V. Ščiavinskas
Televizijos laidų vedėja B. Nicholson ir „Chocolate Naive“ įkūrėjas Domantas Užpalis.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 9:14 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:41 PM

Šokoladiniai, vaniliniai, žaliosios arbatos ir citrinų skonio ledai – būtent tokiais trečiadienio vakarą vaišinosi visi, kurie lankėsi sostinėje įsikūrusio restorano „California Gourmet“ kiemelyje. Ten buvo pristatyti „Chocolate Naive“ ledai.

Ledų sezono atidarymo šventėje dalyvavę televizijos laidų vedėjos Beata Nicholson su vaikais, Agnė Grigaliūnienė su sūnumi Gabrieliumi, Jolita Valeikaitė su dukra Indija Marija bei televizijos laidų vedėjas Žygis Stakėnas su atžalomis noriai mėgavosi šaldytais skanėstais.

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė, viešųjų ryšių specialistė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė taip pat neatsispyrė pagundai pasmaguriauti ledais ir paragauti tik suaugusiesiems skirto gėrimo – putojančio vyno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.