Prieš kelis mėnesius oficialiai išsiskyrę D. Baumilė ir D. Baumila vėl gyvena kartu

Grupės „Kastaneda“ nario Donato Baumilos ir jo buvusios žmonos Dainės Baumilės skyrybų istorija daugeliui primena muilo operos scenarijų. Tikėtina, kad tokių dramatiškų skyrybų Lietuvoje būta daug, tačiau jos nebuvo aptariamos viešai – sugniuždytos žmonos nedalijo interviu, vyrai nesidžiaugė naujai atsiradusia aistra, o meilužės nepuošė žurnalų viršelių.

Dainė ir Donatas vėl bando kurti šeimyninę laimę kartu. Vyras atsikraustė į jos butą Vilniaus Santariškių rajone.<br>V. Ščiavinskas
Dainė ir Donatas vėl bando kurti šeimyninę laimę kartu. Vyras atsikraustė į jos butą Vilniaus Santariškių rajone.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 5, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:13 PM

D. Baumilos pasakojimai apie meilę šokėjai, televizijos projekto „Kviečiu šokti“ dalyvei Rasai Židonytei ir vieši džiūgavimai apie naujus santykius nurimo.

Nors R. Židonytė vylėsi, kad tai, kas vyksta tarp jos ir Donato, nėra kelias savaites trunkanti aistra, pasirodo, viskas tebuvo tik iliuzija. Nors anuomet ir pats Donatas tikino, kad tik būdamas su Rasa atrado tikrąjį jausmą, o gyvendamas su žmona Daine nebuvo laimingas.

Praėjusios vasaros pabaigoje su R. Židonyte susipažinęs D. Baumila su ja sutiko didžiąsias žiemos šventes – Londone pasitiko Naujuosius 2013 metus. Netrukus po to – sausio 11 dieną įvyko Donato ir jo žmonos Dainės skyrybos. Kai jau visi tikėjosi Rasos ir Donato sužadėtuvių, vyras paliko ir ją. Suprato, kad nori vėl atnaujinti santykius su buvusia žmona.

Nuo tos dienos Donatas atsiribojo nuo žiniasklaidos ir viešai savo širdies reikalų neaptarinėjo. Dainė pasidarė kiek kalbesnė, tačiau niekada nepasakė, ar ketina atleisti buvusiam vyrui už neištikimybę – laikas parodys.

Portalo lrytas.lt žiniomis, Dainė ir Donatas vėl bando kurti šeimyninę laimę kartu. Vyras atsikraustė į jos butą Vilniaus Santariškių rajone.

Tai, kad pora bendrauja ne tik dėl dukros Smiltės, rodo ir jų šiltas bendravimas viešumoje – Dainė ir Donatas kartu leidžia savaitgalio vakarus baruose ir naktiniuose klubuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.