Krepšininkas M. Kuzminskas - diplomuotas ekonomikos specialistas

Krepšininkui Mindaugui Kuzminskui šie metai itin sėkmingi. Puikiai pasirodęs Kauno „Žalgirio“ komandoje, vaikinas sugebėjo šiemet baigti ir universitetą. Mindaugas netrukus rankose laikys VDU Ekonomikos ir vadybos fakultete ketvirtadienį apgintą ekonomikos bakalauro diplomą.

M. Kuzminskas su drauge Egle.<br>M. Patašius
M. Kuzminskas su drauge Egle.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:56 PM

Talentingas sportininkas yra pasakojęs, kad baigęs vidurinę mokyklą norėjo studijuoti žurnalistiką, tačiau krepšininko karjeros vingiai neleido įgyvendinti savo svajonės. Vaikinas pasirinko ekonomikos mokslus, o žinios praverčia ir krepšinio aikštelėje.

„Baigdamas 12 klasę, norėjau studijuoti žurnalistiką, bet taip išėjo, kad pasirašiau sutartį su „Šiaulių“ krepšinio komanda ir persikėliau į Šiaulius, o ten žurnalistikos studijų nebuvo. Iš to, kas buvo, man priimtiniausios buvo ekonomikos studijos, jas ir pasirinkau. Po dvejų metų pasirašiau sutartį su „Žalgiriu“ ir persikėliau į Kauną. Na, o priimtiniausias Kauno universitetas man pasirodė VDU“, - pasakojo M. Kuzminskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.