Negyvas briedis vos nepražudė Mios

„To nelinkėčiau net didžiausiems savo priešams“, - po ketvirtadienio naktį įvykusios avarijos kalbėjo dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia.

Naktį iš koncerto grįžtančios atlikėjos automobilis atsitrenkė į negyvą briedį, kurį prieš tai partrenkė vilkikas.<br>R. Neverbickas
Naktį iš koncerto grįžtančios atlikėjos automobilis atsitrenkė į negyvą briedį, kurį prieš tai partrenkė vilkikas.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

2013-06-06 16:40, atnaujinta 2018-03-05 19:56

Naktį iš koncerto grįžtančios atlikėjos automobilis atsitrenkė į negyvą briedį, kurį prieš tai partrenkė vilkikas. Nelaimė įvyko Kėdainių rajone. 

BMW markės automobiliu Mia po koncerto į Vilnių važiavo viena. Jai iš paskos su švyturėliais lėkė greitosios pagalbos automobilis. Švyturėlių šviesos atsispindėjo ir dainininkės automobilio lange.

Staiga Mia prieš akis išvydo ant kelio gulintį žvėrį. „Nieko nebegalėjau padaryti. Nebespėjau net stabdyti, o gal dar stabdžiau, net neprisimenu“, - apie šiurpias akimirkas kalbėjo dainininkė.

Į didžiulį briedį atsitrenkęs jos automobilis nuskriejo į skiriamąją juostą ir sustojo pievoje prie pat atitvaro. „Po smūgio skridau apie 150 metrų. Iš automobilio praktiškai neliko nieko“, - pasakojo Mia. Tą patį briedį kliudė ir iš paskos važiavęs greitosios pagalbos automobilis.

Nelaimės vietoje dainininkei medikų pagalbos neprireikė. Ji stebėjosi, kad prie sudaužyto automobilio ir šalia jo stovinčios moters sustojo ir priėjo vienintelis žmogus. „Tik vėliau iš kažkur atsirado liudytojų, kurie pasakojo, kad važiavau didžiuliu greičiu. Dėl to man skaudžiausia“, - piktinosi atlikėja.

Ji teigė nepažeidusi eismo taisyklių ir greitkeliu važiavusi 100-110 kilometrų per valandą greičiu. Policijos pareigūnai nustatė, kad atlikėja buvo blaivi. Į Vilnių ją parvežė artimieji, o automobilis buvo išgabentas sunkvežimiu.

Mia teigė rimtų sužalojimų nepatyrusi, nors šiandien popietę planavo važiuoti pasitikrinti į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.