Reperis Ironvytas Pro treniruoklių salę iškeitė į kovos menus

Reperis Ironvytas Pro laiko veltui neleidžia ir prasidėjus vasarai. Nors nemažai laiko jis praleidžia garso įrašų studijoje, tačiau vis daugiau laiko atranda ir sportui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 4:22 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:56 PM

Šįkart atlikėjas jėgas išbandė kovos menų treniruotėje, kurią Vingio parke po atviru dangumi vykdė „FightAcademy“. „Nuolat domėjausi ir kovinėmis sporto šakomis, - sakė bemaž dešimtmetį sporto salės neapleidžiantis atlikėjas. – Tekdavo ir anksčiau padaužyti bokso kriaušę, tačiau negalėjau atsisakyti kovotojų pasiūlymui išbandyti treniruotę gryname ore. Po tokios treniruotės pasijaučiau lyg naujai gimęs, kas gali būti geriau už aktyvią treniruotę gamtoje, tad atėjo mintis, jog galima suorganizuoti nemokamas treniruotes visiems norintiems. Juk reikia jaunimui rodyti pavyzdį, kaip galima turiningai leisti laisvalaikį“.

Treneris Valentinas Bogdanovičius teigė, kad tokios treniruotės nėra vienkartinės. Visus norinčius išbandyti save jis ragino prisijungti į šeštadienį Vingio parke vyksiančią treniruotę.

„Orai neretai nudžiugina, todėl sumanėme, kad pačios geriausios treniruotės – gryname ore. Rengsime nemokamas treniruotes „Fight for fitness“, kurių metu žmonės galės pabandyti smūgiuoti, prižiūrimi mūsų sportininkai, pasistengsime pakonsultuoti ir pakeisti daugelio nuomonę, kad kovos menai reikalingi tik gatvės chuliganams. Mūsų treniruotes lanko tiek vaikinai, tiek merginos, todėl šeštadienį lauksime kiekvieno susidomėjusio“, - kalbėjo jis.

Ironvytas Pro stebėjosi, kad tokiomis sporto šakomis užsiima ir merginos. „Buvau girdėjęs, tačiau savo akimis dar nebuvau to matęs. Keisčiausia yra tai, kad pamatęs merginą net neįtartum, kad gatvėje, turbūt, ne ją reikėtų gintis, o ji pati tave apgins“, - juokėsi atlikėjas.

Tik paklaustas apie darbus studijoje atlikėjas kiek susikrimto. „Darbai juda, tačiau dabar vasara, atsiranda daugiau veiklos. Tačiau jau žinau, kad vienas iš naujausių kūrinių tikrai bus apie kovos menus“, - akį mirktelėjo reperis.

Nemokama treniruotė vyks birželio 8 d., šeštadienį. Treniruočių pradžia 13 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.