D. Maskoliūnas oficialiai išsiskyrė su žmona

Krepšinio treneris Darius Maskoliūnas penktadienio rytą išgirdo Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimą nutraukti jo ir žmonos Aidijos Maskoliūnienės santuoką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2013, 2:01 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:17 PM

Portalui lrytas.lt Vilniaus miesto apylinkės teismo pirmininko padėjėja ir ryšiams su visuomene atstovė Airinė Šerulytė sakė, kad santuoka nutraukta abipusiu susitarimu. Civilinės bylos nagrinėjime dalyvavo ir suinteresuota šalimi įtrauktas „DNB bankas“, kadangi sutuoktiniai šiam bankui turėjo įsipareigojimų.

Išgirsti teismo nuosprendžio D. Maskoliūnas ir A. Maskoliūnienė nepanoro, todėl šešiolika metų trukusi santuoka buvo nutraukta be jų – bylos nagrinėjime pora nedalyvavo.

Sūnų Gustą ir dukrą Emą auginantys Aidija ir Darius Maskoliūnai gyveno kotedže Nemenčinės plente Vilniuje.

A. Maskoliūnienė jau prieš keletą metų žinojo, kad jos vyras susitikinėja su kitomis moteris, tačiau išsiskirti ryžosi tik dabar.

2010 metais dienraščiui „Lietuvos rytas“ A. Maskoliūnienė sakė, kad pasitikėjimo sutuoktiniu seniai nelikę, o šviesiaplaukę vyro bičiulę Ingą, kuri dirba viename drabužių salone Vilniuje, ji taip pat pažįsta: „Iš pradžių buvo viena, dabar – kita. Grįžęs iš Kauno, laisvadienius Darius leidžia namuose, su vaikais. Jis – labai geras tėvas. Puikiai pažįstu tą moterį. Kokie jos tikslai, nežinau. Su Dariumi daug kartų kalbėjomės apie tai. Iš draugų žinau, kad ji yra išskyrusi ne vieną šeimą.“

Kartkartėmis moteris savęs klausdavo, ką padarė ne taip, kad sutuoktinis laimės ieško kitos moters draugijoje.

„Šeimoje nebūna kaltas tik vienas. Mano klaida – buvau pernelyg nuolaidi. Į visus paklydimus žiūrėjau pro pirštus. Juk moterų visą laiką aplinkui sukdavosi“, – atvirai dėstė sportininko žmona.

Su D. Maskoliūnu klaipėdietė Aidija daugiau negu prieš 18 metų susipažino Kaune, draugų Kalėdų vakarėlyje.

Sumainę aukso žiedus netruko susilaukti pirmagimio Gusto, vėliau – ir dukters Emos.

Vaikai – viena svarbiausių priežasčių, kodėl A. Maskoliūnienė taikstėsi su vyro nuklydimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.