O. Pikul natūralus grožis sukėlė audringas diskusijas

Dainininkė Oksana Pikul socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje ji be makiažo. Tačiau natūralus jos grožis sukėlė diskusijų audrą

O. Pikul be makiažo.<br>"Facebook"
O. Pikul be makiažo.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2013, 11:14 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:30 PM

Gerbėjams užsipuolus Oksaną, kad ji atrodo visiškai nenatūraliai, dainininkė atšovė: „Antakiai permanentas. Jie nenusivalo. Blakstienos pas mane visuomet priaugintos, taip paprastai nenusiima nuotraukai. Lūpos visuomet su balzamu nes be jo niekur neapsieinu Visa kita be jokių šešėlių ir visų kitų reikalų“.

Kolegės ginti stojo ir „Pop Ladies“ narė Monika Šedžiuvienė.

„Dieve, dieve, kaip juokinga, tokie pavydus tie žmonės! Oksana be makiažo atrodo tobulai, ne tik šioje nuotraukoje! Galiu patvirtinti. O tom pavyduolėm patarimas: bent antakius susitvarkykite, nes čia ne makiažas, čia jau estetika! Netvarkyti antakiai labai „neskanu“ ir negražu. Kiekviena tvarkinga, besirūpinanti savimi ir savo higiena moteris turi būti su tvarkingais antakiais! Jei antakiai netvarkingi, nepadės joks makiažas“, – patarė makiažu pastaruoju metu labai susidomėjusi Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.