Internete pasklido žinia apie J. Valančiūno vestuves

Vos krepšininkas Jonas Valančiūnas (21 m.) viešai pristatė savo draugę Eglę Ačaitę (24 m.), pora jau spaudžiama pranešti apie savo vestuves. O apsilankęs marškinius ir kostiumus pagal išmatavimus siuvančioje Kanados „Ridolfi“ parduotuvėje Jonas dar labiau pakurstė tokias kalbas.

Šią nuotrauką „Ridolfi“ parduotuvė paskelbė internete ir pranešė apie J. Valančiūno ir E. Ačaitės vestuves.<br>"Facebook"
Šią nuotrauką „Ridolfi“ parduotuvė paskelbė internete ir pranešė apie J. Valančiūno ir E. Ačaitės vestuves.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-09 12:59, atnaujinta 2018-03-05 18:06

Ši parduotuvė savo „Facebook“ profilyje parašė: „Jonas Valančiūnas iš Toronto „Raptors“ šiandien užsuko pasisiūti marškinius ir kostiumą savo artėjančioms vestuvėms.“

Tačiau lrytas.lt žiniomis, J. Valančiūnas vesti kol kas neskuba. Poros santykiai trunka mažiau nei pusę metų. Nors šiuo metu Eglė vieši pas Joną Toronte, tačiau kalbėti apie vestuves dar anksti.

Kaip lrytas.lt jau rašė, vilnietė E. Ačaitė nuo naujųjų metų gyvena tarp Lietuvos ir Kanados. Užsimezgus rimtai draugystei pora kuo daugiau laiko nori praleisti kartu.

Seimo nario Remigijaus Ačo dukrai Eglei palikti Lietuvą ir skristi į Torontą yra kur kas paprasčiau nei J. Valančiūnui – sportininko rungtynių grafikas įtemptas, todėl ir labai norėdamas lankyti mylimąją gimtojoje šalyje, jis to padaryti negali.

Mykolo Romerio universitete teisės ir valdymo bakalauro studijas baigusi mergina dirbo Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus padėjėja-sekretore LR Seime, tačiau dėl meilės darbo atsisakė.

Neseniai Eglė ir Jonas atostogavo Italijoje, kur krepšininkas taip pat papildė savo garderobą. Kazertos mieste J. Valančiūnas nusipirko septynis kostiumus už 2 tūkst. eurų (apie 7 tūkst. litų). Kostiumų krepšininkui reikia varžyboms – NBA kostiumas yra neatskiriama garderobo dalis. Juos krepšininkai vilki atvykdami ir išvykdami iš varžybų, jų reikalaujama visuose NBA renginiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.