Išskirtinės išvaizdos lietuvaitę garbina paaugliai iš viso pasaulio

Itin didelių žalių akių šviesiaplaukė – taip atrodo viso pasaulio paauglių širdis pavergusi lietuvaitė. Nors Karina Arlauskaitė (18 m.) dirbo modeliu Kinijoje, Vokietijoje, JAV, papuošė bestselerio „The Blessed“ viršelį ir Niujorke filmavosi šios knygos anonse, šiuo metu raseiniškės pečius užgriuvo abiturientiški rūpesčiai: egzaminai, stojimai ir šiokia tokia baimė dėl savarankiško gyvenimo pradžios.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 10, 2013, 1:41 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:15 PM

Karina jau įstojo į Lidso universitetą (Didžioji Britanija), kur studijuos mados rinkodarą. Vis dėlto mergina dar nėra tikra dėl savo ateities, mat nenori atsisakyti savo svajonių darbo. Jei pakaks laiko ir studijoms, ir darbui, K. Arlauskaitė ketina tęsti modelio karjerą.

„Tiesą sakant, modelio darbas labai trukdo mokytis, todėl šiemet su agentūra susitariau dėl mažesnio krūvio. Visas savo jėgas pastaraisiais mėnesiais skyriau pasiruošimui egzaminams, tad dabar jaučiuosi šiek tiek išsekusi. Vis dėlto tai yra investicija į mano ateitį“, – sakė Karina.

Pirmuosius žingsnius mados pasaulyje K. Arlauskaitė bandė žengti dar septintoje klasėje. Tuomet, paskatinta tetos, ji nuėjo į modelių atranką. Agentūrai paauglė pasirodė per jauna, tad jai buvo pasiūlyta atvykti po pusmečio. Prabėgus šešiems mėnesiams Karina vis dar buvo jauna dirbti modeliu. Tuomet K. Arlauskaitė nusprendė, kad modelio darbas tiesiog ne jai skirtas.

Netrukus K. Arlauskaitė persigalvojo – baigusi aštuonias klases išsiuntė savo nuotraukas keturioms modelių agentūroms. Vos po savaitės iš visų agentūrų atstovų pasipylė skambučiai.

K. Arlauskaitės išskirtinė išvaizda turėjo tapti raktu į sėkmę, tačiau mergina nesulaukė jokių reikšmingų pasiūlymų. Galop ji nusprendė pati imtis veiksmų: ieškoti fotografų, pozuoti įvairiose fotosesijose. Po to fotografai jau ir patys susisiekdavo su Karina. Viena iš tokių fotografų – Natalie Hibou. Ji pasiūlė K. Arlauskaitei pozuoti knygos viršeliui ir baleto spektaklio afišai.

„The Blessed“ autorė Tonya Hurley ir prie knygos dirbusi komanda susižavėjo šiomis nuotraukomis, tad viena jų papuošė knygos viršelį. Po metų jie susisiekė su Karina ir pasiūlė jai nusifilmuoti knygos reklamoje.

K. Arlauskaitė tikina, kad šis laimėjimas visiškai nepakeitė jos gyvenimo. Vis dėlto, su ja galima pasiginčyti – Karinos veidas puošia ne tik knygos viršelį, bet ir audioknygos dėklą, skirtukus, žvakes ir net meduolius! Gerbėjai iš visų pasaulio kampų Karinai rašo žinutes, piešia jos portretus ir net stato altorius, kurių centre – „The Blessed“ knyga.

„Paaugliai man rašo žinutes, kuriomis pasakoja, kokia esu nuostabi, koks puikus knygos viršelis. Tiesą sakant, jie mane tapatina su knygos veikėja. Toks jų dėmesys man yra labai keistas, bet smagu, kad kažkam esu įdomi“, – juokėsi K. Arlauskaitė.

„The Blessed“ knygos siužetas pasakoja apie trijų draugių pažintį su vaikinu, kuris tiki esąs šventasis. Tiesa, pačios draugės toli gražu nėra šventos.

Mistinis trileris greitai išpopuliarėjo, tad tuoj pasirodys ir antroji knygos dalis. Vis dėlto Karinos veidas jos nebepapuoš – lietuvaitės įkūnijamai veikėjai Lucy ši dalis ne itin palanki. Nors pati K. Arlauskaitė savęs netapatina su Lucy, ji prisipažino, kad filmuojant knygos anonsą būta keistų sutapimų.

„Vienas jų – visai šalia mūsų gyvenamosios vietos užsidegė bažnyčia. Pirmoje knygos dalyje rašoma, kad mano personažas yra įkalinamas bažnyčioje, kurioje kyla gaisras“, – prisiminė Karina.

Po šių filmavimo darbų Karina ypač susidraugavo su T. Hurley šeima. Tonya mylimasis Michaelis Pagnotta – muzikantų konsultantas ir aktorių prodiuseris. Jis buvo vienas pirmųjų garsiųjų dvynių Mary-Kate ir Ashley Olsen prodiuserių, dirbo su tokiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis kaip „Depeche Mode“, „The Cure“, „The Rolling Stones“, George'u Michaelu ir kitais. Pro jo akis nepraslydo ir Karina.

„Lietuviai į mane žiūri gana keistai. Juk aš nesu europietiško tipo modelis. Štai Amerikoje viskas buvo kitaip. Pavyzdžiui, M. Pagnotta pamatęs mane pasakė, kad manęs dar laukia stulbinanti karjera“, – šypsojosi K. Arlauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.