Lietuvai grožio konkurse atstovavusi baltarusė V. Gordijevskaja pripažinta talentingiausia

Iš Baltarusijos kilusi dainininkė Veronika Gordijevskaja tarptautiniame grožio konkurse „Mrs. Top of the World“ atstovavo ne ką kitą, o Lietuvą. Jūrmaloje vykusiame konkurse Veronika pelnė du garbingus titulus – „Mis talentas“ ir „Mis publika“.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-06-11 19:55, atnaujinta 2018-03-05 15:47

„Man pačiai svarbiausia buvo laimėti titulą „Mis talentas“. Dalyvavimas šiame konkurse – tai tik galimybė pademonstruoti savo kūrybišką asmenybę. Man pačiai svarbiausia buvo patekti į finalą, kuris vyko ant vienos geriausių Jūrmalos scenų“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė V. Gordijevskaja.

Pirmą kartą vykusiame „Mrs. Top of the World“ konkurse galėjo dalyvauti visos 26-46 metų moterys. Į finalą patekusios konkursantės ne tik varžėsi dėl karūnos, bet ir rado laiko pasilinksminti. Jos plaukiojo jachtomis, skanavo įmantrių užkandžių ir patiekalų.

Vis dėlto dalyvavimas grožio konkurse Veronikai sukėlė šiokių tokių nepatogumų. Prieš pat konkursą ir netgi jo metu V. Gordijevskaja koncertavo Nidoje, Klaipėdoje ir Minske. Dėl pasirodymų Veronika dvi dienas vėlavo į „Mrs. Top of the World“ renginius. Kam toks plėšymasis dėl svetimos šalies garbės?

„Daugiausiai savo laiko aš praleidžiu Lietuvoje. Čia aš gyvenu, dirbu, todėl Lietuvą laikau savo antrąja tėvyne“, – tikino V. Gordijevskaja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.