Raudonus nagus prisiauginęs R. Mackevičius pirštus slepia po pirštinėmis

Radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius jau beveik savaitę aplinkinius stebina ryškiai raudonais priaugintais nagais. Toks išbandymas jam teko po lažybų su radistu Jonu Nainiu. „Zip FM“ eteryje jie susilažino, kuris geriau pažįsta moteris. Pralaimėjusiajam teko išmėginti priauginamus nagus.

Rolandas Mackevičius jau beveik savaitę aplinkinius stebina ryškiai raudonais priaugintais nagais.
Rolandas Mackevičius jau beveik savaitę aplinkinius stebina ryškiai raudonais priaugintais nagais.
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jun 11, 2013, 2:47 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:13 PM

Rolandas skaičiuoja valandas iki ketvirtadienio, kuomet naujoji jo puošmena bus pašalinta. Vyrui priauginti nagai sukelia daug nepatogumų. Kartais jis jaučiasi kaip neįgalus: nagai trukdo apsirengti, kalbėti telefonu, rašyti kompiuteriu. Vos pasipuošęs raudonais nagais Rolandas vaikščiojo juos atkišęs ir klausinėjo: „Dieve, kaip jūs, moterys, taip galite?“

Radistas socialiniame tinkle net patalpino alaus bokalo nuotrauką su prierašu: „Tikiuosi, kad alus gražins dalelę vyriškumo“.

Užtat dėmesio R. Mackevičius sulaukė su kaupu. Kur tik beeitų, visi prašo parodyti nagus. Tačiau Rolandas juos slepia po pirštinėmis.

„Lietuviai juk konservatyvūs ir į vyrą su ilgais nagais žiūri šnairai“, – sako Rolando sužadėtinė, „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Super L.T.“ vedėja bei dainininkė Ieva Ambrazaitė.

Šiuo metu Rolandas vieši Ibizoje. I. Ambrazaitė juokiasi, kad ten pirštines galės pamiršti ir galbūt net rasti bendraminčių. Mergina nesijaudina, kad jos vaikiną palaikys homoseksualiu. „Neištikimybę su vyru aš jam atleisčiau“, – juokėsi Ieva.

Pati I. Ambrazaitė nesivaiko grožio kultų ir niekada nėra turėjusi priklijuojamų nagų. „Visuomet kokie buvo trumpi mano nagučiai, tokie ir yra. Rolandas pirmasis mūsų šeimoje išbandęs šią grožio procedūrą“, – lrytas.lt sakė ji.

Dainininkė ir laidų vedėja prisipažino esanti šiek tiek konservatyvi ir jei Rolandas nedirbtų šou versle, toks jo poelgis jai labai nepatiktų. Tačiau dabar priaugintus nagus priima kaip jo darbo dalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.