Dainininkė R. Čivilytė įsiskolinusią dukrą A. Gabalytę ragina išsikapstyti pačią

Televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“ savo vokalo galimybes atskleidusi Rositos Čivilytės ir Česlovo Gabalio dukra Agneta Gabalytė atsidūrė teisme – bankas SEB teigia, kad mergina jam negrąžina skolos. Agneta bankui skolinga beveik 11 tūkst. litų. Didžioji skolos suma – palūkanos ir delspinigiai.

R. Čivilytės dukra bankui SEB skolinga apie 11 tūkst. litų.<br>R. Danisevičius
R. Čivilytės dukra bankui SEB skolinga apie 11 tūkst. litų.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 12, 2013, 12:35 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:21 PM

Ieškinyje teismui SEB teisininkai nurodė, kad A. Gabalytė 2009-ųjų spalį iš banko pasiskolino didžiulę sumą pinigų, tačiau pasibaigus sutarčiai visos skolos taip ir negrąžino.

A. Gabalytė palaiko itin artimus ryšius su mama, todėl žinia apie įsiskolinimą Rositai nebuvo staigmena. Apskritai R. Čivilytė šių dukters nemalonumų nesureikšmina. Anot jos, Agneta nėra nei pirma, nei paskutinė, kurios sutartį bankas nutraukė.

„Juk mes visi žinome, kad bankai yra negailestingi ir daug kas nuo jų nukenčia. Agnetos situacija buvo nelabai kokia ir tiek. Ši byla – tiesiog nemalonumas. Aš manau, kad viskas bus gerai“, – tikino R. Čivilytė.

Itin savarankiška A. Gabalytė visas iškilusias kliūtis stengiasi įveikti pati ir garsių tėvų pagalbos prašo itin retai. Šis kartas ne išimtis – tėvai apie skolą žino, tačiau šią problemą išspręsti leidžia pačiai.

„Kuo aš čia dėta? Tai jos gyvenimas. Aš manau, kad tai nėra tokia situacija, iš kurios ją turi ištraukti mama. Agneta yra savarankiškas žmogus, todėl susitvarkys pati“, – teigė Rosita.

Pati R. Čivilytė taip pat turi įsipareigojimų bankui. Šiuo metu ji yra pasiėmusi paskolą, todėl dalį savo pajamų kiekvieną mėnesį atiduoda bankui.

„Kai dirbi šou versle, visada jauti nestabilumą. Užplaukia bangos, kai viskas būna gerai, bet nutinka, kai būna neramu. Juk Lietuvoje viskas nuolat kinta – tai yra darbo, tai nėra, o bankai visada prašo valgyti. Jie tai daro negailestingai, tad ir Agnetos situacija yra visiškai normali“, – sakė R Čivilytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.