Paaiškėjo, kokie vyrai A. Valentaitei padės išrinkti naują „Martini“ žvaigždę

Baltas limuzinas ir iš jo išlipusi stilistė Asta Valentaitė trečiadienio vakarą sostinės Rotušės aikštėje buvo pagrindiniu praeivių dėmesio traukos objektu. Pasipuošusi dizainerės Ellos Tatarinovos juodos spalvos triko ir ilgu baltu sijonu Asta Vilniaus senamiesčio širdyje sukvietė šalies įžymybes ir pristatė likusius du „Martini“ sėkmės formulių komisijos narius.

Iš kairės: A. Valentaitė, Ž. Grigaitis, V. Rumšas ir L. Karalius su G. Gurevičiūte.<br>T. Bauras
Iš kairės: A. Valentaitė, Ž. Grigaitis, V. Rumšas ir L. Karalius su G. Gurevičiūte.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 12, 2013, 6:35 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:48 PM

A. Valentaitė pernai metais atstovavo Lietuvai tarptautiniame „Martini Royale Casting“ atrankoje Milane. Nors moteris nugalėtoja netapo, atrankos organizatoriai liko sužavėti jos išvaizda ir bendravimu.

Šiais metais A. Valentaitė užleis savo vietą kitai lietuvei, kuri vyks į prabangią puotą Italijoje prie Komo ežero. Ten vyks 150 metų jubiliejų mininčios bendrovės „Martini“ iškilmės. Tiesa, Asta su šių metų atrankos nugalėtoja vyks kartu.

„California Gourmet“ restorano kiemelyje pasivaišinę baltais ir rožiniais „Martini“ kokteiliais vakaro svečiai išgirdo dar dviejų komisijos narių pavardes. Be A. Valentaitės nugalėtoją rinks aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir dainininkas Vaidas Baumila. Iškart po to Vaidas ir Vytautas kartu atliko linksmą hiphopo kūrinį.

Būtent jiems teko ir pirmoji vakaro užduotis – išrinkti „Martiniškiausią“ porą. Visi norintys buvo kviečiami nusifotografuoti prie sienelės, o V. Rumšas ir V. Baumila išrinko tuos, kurie jų manymu, labiausiai atitiko šio prekės ženklo filosofiją. Nugalėtojomis tapo atlikėjų Donato Baumilos ir Lino Karaliaus mylimosios Dainė Baumilė ir Gintarė Gurevičiūtė.

Susiskirstę į grupes vakaro svečiai dalyvavo ir kokteilių gaminimo varžytinėse. Kiekviena komanda turėjo sugalvoti šūkį ir pademonstruoti kokteilių gaminimo žinias. Renginio vedėjui, aktoriui Leonardui Pobedonoscevui paskelbus startą, komandos pradėjo plakti kokteilius, o vakaro renginys įgijo pagreitį.

„Aš manau, kad sėkmingas yra tas, kuris nepasimeta net sudėtingiausioje situacijoje. Pagrindinis mano vertinimo kriterijus – sugebėjimas improvizuoti“, - tikino V. Rumšas. Aktorius neslėpė, kad bus griežtas komisijos narys.

Anot kito komisijos nario V. Baumilos, svarbu nebijoti išties milžiniškų svajonių: „Kelyje į tą svajonę nutinka tiek gerų dalykų, kad pats net nepastebiu, kiek iš pažiūros nereikšmingų svajonių aš įgyvendinu. Galbūt tos vienintelės, didžiosios svajonės nepasieksiu, bet jos siekimas – didelis darbas, pastangos mane atvedė ten, kur dabar esu. Ir aš nesustoju.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.