Vėl koncertuojančios I. Stasiulevičiūtės ir grupės „ŠarkA“ laukia permainos

Grupės „ŠarkA“ narė Gintarė Valaitytė pasidžiaugė, kad jos ir Ievos Stasiulevičiūtės duetas išliko stiprus. Nepaisant to, kad Ieva dėl mylimo žmogaus, aktoriaus Vytauto Šapranausko, netekties kurį laiką apleido su grupe susijusius reikalus, merginos vėl koncertuoja kartu. Tačiau ne vienos – dainas su jomis atlieka Vilniaus Šachmatinis choras.

G. Valaitytė ir I. Stasiulevičiūtė vėl koncertuoja kartu ir džiugina savo gerbėjus.<br>J. Stacevičius
G. Valaitytė ir I. Stasiulevičiūtė vėl koncertuoja kartu ir džiugina savo gerbėjus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-06-12 16:53, atnaujinta 2018-03-05 14:59

Puikiai TV3 televizijos projekte „Chorų karai“ pasirodęs Vilniaus Šachmatinis choras kartu su jo generolėmis G. Valaityte ir I. Stasiulevičiūte priešakyje pelnė daugelio žiūrovų simpatijas. Pasibaigus projektui merginos ir choro dalyviai sulaukė pasiūlymų pasirodyti koncertų salėse ir privačiuose vakarėliuose.

Todėl manantiems, kad grupę palikus buvusiai jos lyderei Kristinai Ivanovai, merginoms bus sunkiau, teko nustebti – koncertų vasarą apstu, Ieva po skaudžių likimo smūgių po truputį atsigauna, todėl koncertai vėl įsibėgėjo.

„Patikėkite, koncertinė veikla tikrai neaprimusi. Ieva grįžta į sceną. Dirbti kartu jau pradėjome, tiesiog jai duota pasirinkimo laisvė. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar esu atsakinga už televizijos projektus, laidas, Ieva – už fotosesijas. Palikus grupę Kristinai, darbų padaugėjo, tačiau spėjame, nes viską dalinamės.

Jau surengėme koncertus Klaipėdoje, Vilniuje, Biržuose, Panevėžyje. Artimiausiu metu laukia pasirodymas Vilkaviškyje. Vasarą aplankysime ne tik pajūrio miestus, bet ir likusią Lietuvos dalį“, – portalui lrytas.lt sakė Gintarė.

G. Valaitytė prasitarė, kad netrukus gerbėjus pradžiugins atsinaujinusia sudėtimi. Galbūt jau rudenį pasitiks pakitusios. „Kol kas daug kalbėti nesinori, nes ne viskas padaryta. Laukite naujienų!“ - šyptelėjo Gintarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.