E. Vaitkevičės mylimasis L. Fergizas sostinės bare įsidarbino padavėju

„Sveiki, ko jums galėčiau pasiūlyti?“ - sostinės bare ir restorane „California Gourmet“ paklausė išvaizdus tamsiaplaukis vyriškis. Besidomintys šalies pramogų pasaulio naujienomis iš karto atpažino juoda apranga vilkintį kaunietės burleskos šokėjos mylimąjį Laimą Fergizą (42 m.). Vyras nuo birželio mėnesio čia dirba padavėju.

„Lankytojai retai mane atpažįsta. Netiki, kad tai galėtų būti tas pats Laimas, o geri pažįstami ir draugai visada prieina ir man paspaudžia ranką“, - nusišypsojo padavėju dirbantis L. Fergizas.<br>T. Bauras
„Lankytojai retai mane atpažįsta. Netiki, kad tai galėtų būti tas pats Laimas, o geri pažįstami ir draugai visada prieina ir man paspaudžia ranką“, - nusišypsojo padavėju dirbantis L. Fergizas.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 13, 2013, 2:12 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:08 PM

„Lankytojai retai mane atpažįsta. Netiki, kad tai galėtų būti tas pats Laimas, o geri pažįstami ir draugai visada prieina ir man paspaudžia ranką“, – nusišypsojo L. Fergizas.

Įgyti daugiau padavėjo patirties vyras nusprendė po to, kai laimėjo žaliąją kortą išvykti į JAV. L. Fergizas patikino, kad įgijęs daugiau patirties šioje srityje, jis nesunkiai galės tuo verstis ir emigracijoje už Atlanto. Prieš keliolika metų Laimas yra baigęs žurnalistikos studijas, tačiau ilgai pagal šią profesiją nedirbo.

Portalui lrytas.lt Laimas pasakojo, kad padavėjo darbas jam nėra nauja patirtis. Būdamas studentu Berlyne jis dirbo aptarnavimo srityje – baruose ir viešbučiuose.

Po ilgos pertraukos L. Fergizui nebuvo sunku sugrįžti prie senos veiklos. „Sekasi tikrai gerai. Įdomu ir sveika pakeisti protinį darbą į fizinį. Atsibodo vien tik į monitoriaus ekraną žiūrėti, dabar ir pasportuoju, ir kitas protines savybes lavinu: atmintį, reakciją, greitį, judesių koordinaciją. Man malonu bendrauti su žmonėmis“, – kalbėjo Laimas.

Vasarą L. Fergizas praleis Lietuvoje. Jam patinka lietuviškos braškės, oras, žaluma. „Kai pradės žvarbti, tada dingsiu“, – šyptelėjo vyras.

Laimas pastaruoju metu dirbo vertėju. Konsultuodavo į Lietuvą verslo reikalais atvykstančių vokiečių įmonių atstovus, prisidėdavo ir prie mylimosios E. Vaitkevičės burleskos pasirodymų organizavimo. Tačiau Eglija su juo į JAV greičiausiai neišvyks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.