Gimtadienį švenčiantis Deivis: „Svarbiau už kūrybinę veiklą man yra tik vaikas“

Birželio 13-ąją Deividas Norvilas švenčia savo gimtadienį. 33-eji – tiek metų sukako populiariam Lietuvos dainininkui. Jau nuo pat ryto jo telefonas tiesiog kaista: skambučiais ir trumposiomis žinutėmis jį atakuoja draugų ir kolegų sveikinimai. „Nesu iš tų, kurie bėga nuo šventės. Anksčiau galvodavau, koks skirtumas, pasveikins kas nors ar ne, bet dabar suprantu, kad labai smagu sulaukti dėmesio“, – portalui lrytas.lt linksmai pasakojo Deivis.

Birželio 13-ąją Deividas Norvilas švenčia savo 33-iąjį gimtadienį.<br>V. Ščiavinsko nuotrauka iš archyvo
Birželio 13-ąją Deividas Norvilas švenčia savo 33-iąjį gimtadienį.<br>V. Ščiavinsko nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jun 13, 2013, 8:10 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:44 PM

Kasmet paminėti gimtadienio į Zarasų rajone esančią sodybą vykstantis atlikėjas šiemet sulaužys tradicijas ir liks namuose. Į erdvius namus paminėti sukakties sugužės būrys artimiausių bičiulių. Pastaruoju metu darbuose paskendęs Deivis patikino, kad griausmingai švęsti jis nenusiteikęs, tačiau kaip viskas baigsis – geriau neplanuoti. „Lauke kursime laužą, kepsime kepsnius, bus gėrimų. Tegu šįvakar kaimynai ant manęs labai nepyksta“, – juokėsi dainininkas.

Vasarą atlikėjui nėra kada nuobodžiauti. Nors televizijos sezonas jau pasibaigė, pastaruoju metu jis itin daug laiko praleidžia ruošdamasis koncertinei veiklai, bet vaidmeniui rudenį pasirodysiančiame spektaklyje „Paskolinkit tenorą“. „Svarbiau už kūrybinę veiklą man yra tik vaikas, todėl stengiuosi su juo praleisti kuo daugiau laiko drauge. Žmonės sako, kad, va, metai bėga, net nespėjau pamatyti, kaip vaikai užaugo. Aš noriu matyti, kaip auga mano vaikas“, – sakė trejų metų sūnų Emilį su žmona Renata auginantis atlikėjas.

Galvodamas apie kitų metų planus ir tikslus Deivis pats sau linki neišblėstančio kūrybinio potencialo. „To man kaip susitarę linki visi draugai. Aš neprieštarauju, todėl ir pats norėčiau jog jo netrūktų. Apie ateities planus anksčiau laiko bijau prasižioti, tačiau tai, kad norai pildosi – faktas. Patyriau tai savo kailiu“, – sakė Deivis. Jis išsidavė, kad gyvenime jau spėjo pasiekti tai, apie ką anksčiau tik svajodavo.

„Laikau save sėkmingu žmogumi. Turiu nuostabią šeimą, vaiką, apie kurį svajojau, sodybą, esu žinomas. Ko daugiau norėti?“, – retoriškai klausė jis. Dainininkas dėkoja Dievui už kasdien patirtas džiugias akimirkas ir galimybę užsiimti mėgstama veikla. Pasak jo, dabar svarbiausia – skirti pakankamai dėmesio šeimai, o kurti muziką jis dar suspės. „Jei turi kam nors talentą, jis niekur nedings. Žinau, kad galiu kurti ir tą būtinai darysiu“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.