Į elegantišką K. Tučkutės kosmetikos pristatymą rinkosi svečiai iš Lietuvos ir užsienio

Tarp Niujorko, Paryžiaus ir Vilniaus gyvenanti manekenė Kristina Tučkutė (29 m.) Lietuvos elitą ir draugus iš užsienio susikvietė į prabangų restoraną „Stikliai“. Čia ketvirtadienio vakarą vyko pirmasis oficialus K. Tučkutės kosmetikos moterims „GEM shhh... It's Secret“ pristatymas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 11:01 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:37 PM

Šventė – itin elegantiška ir solidi. Visur vyravo juodos ir baltos spalvų deriniai. Pavyzdžiui, į vidinį restorano kiemelį besirenkančius svečius sutiko angelu persirengęs vaikinas, o už jo mimai pasisveikindami kilnojo cilindrus.

Raudonuoju kilimų žengusios viešnios su jas lydinčiais vyrais nustebdavo – nedideliame kiemelyje stovėjo baltas „Jaguar“ kabrioletas, juodu odiniu salonu. Kiekvienas norintysis galėjo prie jo įsiamžinti. Tačiau buvo galima rinktis ir alternatyvą – su angelu persirengusia mergina nusifotografuoti prie specialios sienelės.

Kiek anksčiau vakuumo būdu veikiantis „Shhh... It's Secret“ lūpų putlinimo prietaisas fiziškai padidina lūpas gerindamas kraujo cirkuliaciją ir skatindamas natūralią kolageno gamybą. Specialius šios serijos lūpų blizgis padeda išlaikyti šį efektą. Norinčioms prabangos – speciali lūpų blizgių kolekcija. Tai tas pats „Shhh... It's Secret“ lūpų blizgis, tačiau jo buteliukas dekoruotas lietuvių juvelyro Tauro Blaževičiaus kurtais papuošalais.

„Gyvenime vertinu grožį, o jo paslaptis – detalėse. Todėl ši išskirtinė kolekcija žmogui, kuris vertina grožį, eleganciją ir prabangą. Deimantai, safyrai, smaragdai bei mano mylimi juodieji deimantai dar labiau išryškins savitą stilių – juk kiekviena detalė moters stiliuje gali būti išskirtinė“, – tiki K. Tučkutė.

Moterys, dievinančios individualumą, gali paprašyti sukurti papuošalą pagal jų užsakymą. Tiesa, net ir standartinio papuošalo kaina solidi – mažiausiai 500 eurų (apie 1726 litų).

Apie pastaruosius Lietuvos ir pasaulio įvykius, naujausias mados ir kosmetikos tendencijas vakaro svečiai diskutavo gurkšnodami šampaną ir klausydamiesi muzikiniame televizijos projekte „X faktorius“ sužibėjusios Ugnės Valinčiūtės atliekamų kūrinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.