J. Jurkutė-Širvaitė su Rio de Žaneiro karnavalo šokėjomis kvietė į karščiu alsuojančią Braziliją

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje buvo karšta. Ir ne tik dėl šiluma lepinančios saulės. Į sostinę atvyko egzotika dvelkiantis projektas iš Didžiosios Britanijos „Brazilian Fantasy“, su aktore Jurgita Jurkute-Širvaite priešakyje atskleidęs sambos žavesį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 10:15 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:37 PM

Šešios profesionalios samba šokėjos, jau daugelį metų dalyvaujančios garsiajame Brazilijos karnavale, savo pasirodymą surengė sostinėje įsikūrusio „Olympic Lounge“ baro 10-ojo gimtadienio proga. Vakaro metu merginos pademonstravo tikrus Rio de Žaneiro karnavalo kostiumus ir visus svečius panardino į karnavalo linksmybes.

„Lietuvos ryto“ laidos „Super L.T“ vedėjas Jogaila Morkūnas ir J. Jurkutė-Širvaitė kvietė pasigrožėti „Capoeira“ šokėjų pasirodymu.

Pastaruoju metu retai viešumoje matoma J. Jurkutė-Širvaitė tą vakarą buvo renginio vedėja, tačiau žurnalistų dėmesio kiek įmanoma vengė. Regis, iš televizijos pasitraukusią moterį viešumas išvargino.

„Mis Lietuva 2007“ iš televizijos ekranų dingo sausio pradžioje. Tuomet Jurgita prasitarė, kad šis žingsnis – gerai apgalvotas, o dabar jos troškimas – ramybė namuose. Su verslininku Ryčiu Širvaičiu Jurgita susituokė praėjusią vasarą gimtojoje Plungėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.