Kuo anksčiau užsiėmė seksualiomis fotosesijomis pagarsėjusi dainininkė I. Burlinskaitė?

Kadaise Indrė Burlinskaitė pozavo erotinėse fotosesijose, priklausė šviesiaplaukių „Olialia“ mergaičių būriui, tačiau pastaruoju metu ji džiugina gerbėjus pavydėtina laikysena ir reputacija. Indrė – ir perspektyvi lengvojo kultūrizmo sportininkė, ir merginų grupės narė. Dabar paaiškėjo, kad jau ne vienerius metus atlikėja yra kraujo donorė. Apie tai – interviu su grupės „Kitokios“ nare I. Burlinskaite.

Kadaise Indrė Burlinskaitė pozavo erotinėse fotosesijose, priklausė šviesiaplaukių „Olialia“ mergaičių būriui.<br>Organizatorių nuotrauka
Kadaise Indrė Burlinskaitė pozavo erotinėse fotosesijose, priklausė šviesiaplaukių „Olialia“ mergaičių būriui.<br>Organizatorių nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 11:14 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:24 PM

- Kada susidomėjote neatlygintina kraujo donoryste?

- Beveik prieš dvejus metus. Tai man buvo savotiškas išbandymas. Labai bijau kraujo nuo mažens. Prisimenu, kai daktaras dūrė į pirštą, aš ranka iš baimės užsidengiau akis.

- Kokia buvo pirmoji jūsų donorystė? Ar nebijojote adatų, ar nealpote?

- Labai bijojau, buvo labai silpna. Ypač tada, kai pamačiau tekantį kraują. Stengiausi tai pamiršti, kalbėti, bendrauti. Tačiau po procedūros jaučiausi nuostabiai, suprasdama, kad kažkam mano donorystė padės pasveikti, o gal net išgelbės gyvybę.

- Nuo šiandien prasideda Neatlygintinos kraujo donorystės turas po Lietuvą. Kaip galėtumėte paskatinti žmones prisidėti prie gerumo akcijos? Kodėl tai svarbu?

- Padėti silpnam – pats gražiausias ir kilniausias dalykas. Mes turime daryti gerus darbus, rodyti pavyzdį savo vaikams, kad jie užaugtų kilnūs ir dori žmonės.

- Ar niekada nesvajojote tapti gydytoja ir gelbėti žmonių gyvybes?

- Būsiu atvira: medike būti negalėčiau – tam esu per silpna.

- Jūs daug sportuojate, gerai maitinatės. Kaip manote, ar sveiką gyvenimo būdą propaguojančių žmonių kraujas yra kokybiškesnis?

- Manau, kad taip. Esu įsitikinusi, jog sportininkų kraujas yra pats sveikiausias. Narkotinės medžiagos, alkoholis, nikotinas – tai didžiausi sveikatos priešai.

- Kokia apskritai jūsų nuomonė apie donorystę? Ar sutiktumėte, kad po jūsų mirties organai būtų paaukoti?

- Manau, kad taip, o kodėl gi ne... Šiaip ar taip, kam po mirties būsiu reikalinga?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.