V. Jakovlevas ryžosi avantiūrai apsikirpti filmuojant žinias

„Info TV“ kanalo naujienų laidos „Info diena“ vedėjas Viktoras Jakovlevas tapo pirmuoju žinių vedėju, kuris buvo kerpamas tiesioginiame eteryje.

V. Jakovlevas ryžosi avantiūrai apsikirpti filmuojant žinias.<br>"Info TV"
V. Jakovlevas ryžosi avantiūrai apsikirpti filmuojant žinias.<br>"Info TV"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 12:50 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:13 PM

Į „Info dienos“ studiją pakviestas ekstremaliais kirpimais išgarsėjęs stilistas Valerijus Gigevičius žinių vedėjui netikėtai pasiūlė apsikirpti, o Viktoras sutiko.

„O kodėl ne? Beje, ir kirptis buvo seniai laikas, - juokėsi Viktoras, paklaustas apie avantiūrą. - Tuo metu, kai mane kirpo, aš dariau interviu, o Valerijui teko skubėti, nes tiesioginio eterio laikas buvo ribotas“.

Nauja šukuosena liko patenkintas ne tik jos savininkas, bet ir visa „Info dienos“ komanda. „Merginos sako, kad atrodau jauniau ir žaismingiau“, - kvatojasi Viktoras.

Ekstremaliam stilistui Valerijui Gigevičiui kirpimas tiesioginiame eteryje buvo pirmas. Išgarsėjęs kirpimais oro balione, kalnuose, ant ugnikalnio, kirpėjas planuoja naujus iššūkius – kirpimą šešių kilometrų aukštyje ir banglentininkui skriejant ant bangos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.