Grožio injekcijas Europoje išbandžiusi šešių vaikų mama E. Santos ketina tai padaryti ir JAV

Vieną dieną pasirodyti trigubai didesne krūtine arba dvigubai putlesnėmis lūpomis ir neigti, kad prie to rankas prikišo grožio meistrai – tampa įprasta. Kai kurių pramogų pasaulio žvaigždžių išvaizda kinta kone kas mėnesį, tačiau paklausus, kaip ryžosi vizitui pas plastikos chirurgą, jos išsprogusiomis akimis tikina, kad tai – stebuklingas lūpų blizgesys, per akimirką pakeičiantis lūpas, arba krūtinę didinanti liemenėlė. O jei ji atrodo taip pat ir be liemenėlės? Dievo dovana ir taškas, koks skirtumas, kad prieš tai krūtinę apskritai vos buvo galima įžvelgti.

Šešis vaikus auginanti E. Santos graži jaučiasi vien dėlto, kad augina būrį vaikų.<br>Asmeninis archyvas
Šešis vaikus auginanti E. Santos graži jaučiasi vien dėlto, kad augina būrį vaikų.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 14, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:53 PM

Žinoma, yra ir tokių garsenybių, kurios į operacinę keliauja kartu su televizijos kameromis ir pačiais žurnalistais, kad šie aprašytų kiekvieną garsenybės žingsnį likus kelioms minutėms iki pjūvio ir pirmąsias emocijas pamačius save veidrodyje mažesne nosimi ar padidėjusia krūtine. Reklama klinikai, ne tokia didelė reklama pačiai žvaigždutei.

Taip vyksta ne tik Lietuvoje. Holivudo garsenybės Jungtinėse Amerikos Valstijose elgiasi lygiai taip. Filmuojami realybės šou, kuriuose įžymybių gerbėjai gali išvysti tiesiogines transliacijas iš operacinių.

Majamyje gyvenanti šešių vaikų mama Erika Santos portalui lrytas.lt sakė, kad JAV populiariausios yra krūtinės ir sėdmenų didinimo operacijos. Taip pat – riebalų nusiurbimo.

E. Santos neslėpė – ir pati yra viešėjusi pas grožio specialistą. Moteris yra išbandžiusi botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijas. Po gimdymų Erika yra pasidariusi krūtų pakėlimą, tačiau implantais jos nedidino.

„JAV turbūt kas antra moteris yra apsilankiusi pas plastikos chirurgą. Čia, Amerikoje, dar nesu užsukusi pas grožio specialistą. Bet tikrai nueisiu, kad palyginčiau su Europoje atliekamomis operacijomis. Portugalijoje turėjau savo grožio kliniką, todėl įvairias grožio injekcijos galėjau bet kada pasidaryti. Norėdama pabandyti botulino toksino ar hialurono injekcijas JAV, turėčiau atsakingai rinktis kliniką, kurioje galėčiau tai atlikti saugiai“, – kalbėjo Erika.

Moteris tobula savęs nelaiko. Bet jeigu ją šiandien pat atvestų pas plastikos chirurgą ir leistų nemokamai pasirinkti, kokiai plastinei operacijai ryžtis, turbūt išeitų taip ir neapsisprendusi. Tačiau ateityje – kodėl gi ne.

„Man patinka mano figūra. Aš visai kitokio sudėjimo nei daugelis moterų. Kasdien sulaukiu komplimentų iš vyrų ir moterų dėl savo išvaizdos. Taigi, kai ateis laikas pasitempti odą, susimažinti nosį ir pasididinti lūpas, tą ir padarysiu! O dabar svarbiausia, kad mano angeliukai dievina mane ne dėl išvaizdos. Nesu tobula, bet esu laiminga“, – nusišypsojo Erika.

Atvirauti apie atliktas plastines operacijas E. Santos gal ir nebūtų labai malonu, tačiau meluoti ir primygtinai tikinti, kad pakitusi išvaizda yra kosmetikos ar drabužių sukurtas įvaizdis, irgi nesiryžtų. Yla iš maišo vis tiek anksčiau ar vėliau išlenda.

„Lietuvos garsenybės – nuolat po padidinimo stiklu. Meluoti ir bandyti įtikinti tautą, kad krūtinė ar lūpos išsipūtė per naktį – kvaila. Nesuprantu įžymybių, kurios neigia akivaizdžiai matomą plastikos chirurgo darbo rezultatą“, – kalbėjo E. Santos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: šalys ragina Sakartvelą atšaukti „užsienio agentų“ įstatymą