Grupę „Kitokios“ paliekančios I. Burlinskaitė ir G. Lebedeva renginiuose laikosi išvien

Ketvirtadienio vakarą sostinės Vinco Kudirkos aikštėje netrūko veiksmo – čia vyko kraujo donorystės turo per Lietuvą atidarymas, kurį palydėjo populiarių muzikos atlikėjų pasirodymai. Į nemokamą koncertą Vilniaus centre rinkosi tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus publika. Kiekvienas jų galėjo atrasti savo mėgstamos muzikos skambesį.

Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė.<br>J. Stacevičius
Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 12:36 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:37 PM

Susirinkusius vienas po kito linksmino patyrę scenos vilkai „Rebelheart“, „Išjunk šviesą“, „Tautinis brandas“, „Agentūra“, „Pikaso“, čia taip pat savo numerius pristatė ir merginų grupė „Dar“, Kastytis Kerbedis, Vytautas Šiškauskas, Radžis ir daugelis kitų. Visus juos vienijo vienas tikslas – paraginti žmones tapti neatlygintinais kraujo donorais.

Tą pačią dieną paskelbusios apie pasitraukimą iš grupės, atvyko ir koncertuoti turėjusios merginų grupės „Kitokios“ narės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva. Apsivilkusios elegantiškomis baltomis suknelėmis jos mielai pozavo fotografams. Konkrečių pasitraukimo iš muzikos pasaulio priežasčių jos neįvardija, tačiau tikina, abi turinčios įvairiausių planų.

Portalas lrytas.lt primena, kad I. Burlinskaitė pastaruoju metu itin aktyviai užsiima lengvuoju kultūrizmu, nuolat ruošiasi įvairiausiems konkursams, varžyboms. Likusios grupės merginos Oksana ir Renata jau paskelbė naujų narių paiešką, todėl tikėtina, kad „Kitokios“ netolimoje ateityje sužibės naujomis spalvomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.