Išvaizdžios ir retai viešumoje pasirodančios krepšininkų mylimosios – dėmesio centre

Lietuvos krepšininkai puikiai sutaria ir tarpusavyje bendrauja net palikę treniruočių sales bei krepšinio aikštes. Krepšininkų antrosios pusės toli draugių taip pat neieško. Moterys vakarėliuose dažnai laiką leidžia kartu.

Iš kairės: Viktorija Macijauskienė, Vilma Javtokienė, Ugnė Volkevičiūtė, Jurgita Lukauskienė.<br>T. Bauras
Iš kairės: Viktorija Macijauskienė, Vilma Javtokienė, Ugnė Volkevičiūtė, Jurgita Lukauskienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:05 PM

Restorane ir viešbutyje „Stikliai“ keturių žavių damų ratelis neliko nepastebėtas. Rankoje laikydamos prabangaus šampano taures krepšininkų Mindaugo Lukauskio, Mindaugo Katelyno, Arvydo Macijausko ir Roberto Javtokio mylimosios smagiai šnekučiavosi tarpusavyje ir kalbėjosi apie vasaros planus.

M. Lukauskio žmona Jurgita, R. Javtoko žmona Vilma, A. Macijausko žmona Viktorija ir M. Katelyno sužadėtinė Ugnė prabangiame viešbutyje vykusiame renginyje buvo dėmesio centre, nors ramiai ir kultūringai leido laiką „Stiklių“ kiemelyje.

Pasipuošusios kokteilinėmis suknelėmis krepšininkų antrosios pusės traukė aplinkinių dėmesį – Vilma, Viktorija, Ugnė ir Jurgita retos viešnios pramogų pasaulio erdvėse.

Tą patį vakarą R. Javtoko žmona Vilma sulaukė staigmenos. Ji laimėjo savaitgalio pasivažinėjimą naujausiu „Jaguar" kabrioletu. Tikėtina, kad sulaukusi šio siurprizo moteris labai neapsidžiaugė. Prie gerų automobilių ji yra pripratusi, nes jos ir vyro namų garaže puikuojasi ne vienas prabangus automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.