Kauno rotušėje R. Ščiogolevaitė ištekėjo už mylimojo R. Damijonaičio

Kauno rotušėje penktadienio popietę aukso žiedus sumainė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir jos išrinktasis kaunietis verslininkas Rolandas Damijonaitis.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 14, 2013, 3:16 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:00 PM

Antrąkart tekanti 31 metų atlikėja ranką ir širdį atidavė 24 metų mylimajam.

Pora susipažino pernai pavasarį, o susižadėjo rudenį. Tuomet Rūtos ranką papuošė R. Damijonaičio dovanotas sužadėtuvių žiedas.

Dainininkė apie mylimąjį viešai daug nekalbėjo ir kurį laiką vengė jį pristatyti, tačiau dažnai drauge pasirodanti pora greitai patraukė pramogų pasaulio bei žiniasklaidos atstovų dėmesį.

R. Ščiogolevaitė šeiminio gyvenimo darna pasigirti negali. Pirmoji santuoka, įvykusi 2004 metais su oreiviu Vytautu Samarinu, iširo maždaug po metų. 2006 metais televizijos konkurse „Lietuvos šokių dešimtukas“ tarp Rūtos ir jos šokių partnerio Deivido Meškausko įsiplieskė karšti jausmai, porai gimė sūnus Adomas, jam dabar penkeri.

Nors Deividas mylimajai pasipiršo, vestuvės taip ir neįvyko, pora pasuko skirtingais keliais. Netrukus profesionalus šokėjas glėbyje jau glaudė kitą šokių partnerę — aktorę Inetą Stasiulytę, pora ligi šiol kartu.

Išsiskyrusi su D. Meškausku, Rūta įsimylėjo Vokietijoje gyvenantį bendraamžį dainininką ir aktorių Elviną Dandelį. Tačiau daugiau nei prieš metus santykius su juo nutraukė.

Netrukus dainininkės gyvenime atsirado naujas mylimasis – R. Damijonaitis, jis ir tapo jos vyru.

R. Ščiogolevaitės ir jos vyro vestuvių iškilmės penktadienio vakare turėtų vykti kaimo sodyboje Kaišiadorių rajone.

Rolando mama Asta Damijonaitienė portalui lrytas.lt sakė, kad marčia yra labai patenkinta.

„Džiaugiuosi sūnaus pasirinkimu. Rūta labai skaniai gamina ir yra labai gera bei maloni. Bandyti užsitarnauti mano simpatijų jai tikrai nereikėjo, nes ji man iškart paliko gerą įspūdį", - patikino A. Damijonaitienė.

Artima R. Ščiogolevaitės draugė, dainininkė Rosita Čivilytė sakė, kad tiki, jog Rūtai šį kartą vedybinis gyvenimas pasiseks: „Rūta su Rolandu jaučiasi saugi ir laiminga. Tikiu, kad su šiuo vyru ji nugyvens visą likusį gyvenimą".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.