Laidų vedėjas J. Nainys įprastus apatinius iškeitė į siaurukes

Praėjusią savaitę radijo stoties „Zip fm“ laidos „Radistai“ vedėjas Rolandas Mackevičius pasiryžo neįprastai procedūrai. Pralaimėjęs lažybas jis turėjo įsijausti į moterų kailį ir prisiauginti nagus.

Lažybas pralaimėjęs Jonas Nainys savaitę turės devėti siaurukes.<br>"Facebook"
Lažybas pralaimėjęs Jonas Nainys savaitę turės devėti siaurukes.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-14 01:27, atnaujinta 2018-03-05 13:32

Tačiau septynias dienas įmantriu manikiūru aplinkinius provokavęs vaikinas dabar gali tik pasijuokti – jo kolegai Jonui Nainiui po dar vieno pralaimėto žaidimo teko ne ką mažiau „nepatogi“ užduotis. Jis savaitę turės nešioti kelnaites su juostele, kitaip dar vadinamas „stringais“.

Nepaisant to, Jonui teks įrodyti, kad jis nesimuliuoja ir pasidaryti ne vieną žaismingą nuotrauką, kurioje aiškiai matytųsi, kokias kelnaites jis dėvi. Iki kito ketvirtadienio iššūkį priėmusiam Jonui tokia užduotis – ne iš lengviausių. Tiesioginiame eteryje vykusioje laidoje jis stebėjosi tariamu šio moteriško drabužėlio patogumu.

Ši užduotis „radistams“ ne paskutinė. Susilažinę, kuris iš laidos vedėjų geriau pažįsta moteris, jie atsiduoda klausytojų teismui ir rizikuoja pralaimėti. Daugiausia klausytojų balsų prie tam tikros užduoties surinkęs vedėjas visą savaitę turi nepalūžti ir vykdyti tarpusavio susitarimą. Šįkart „radistai“ sprendė, kas nešios „ragatkę“, o kokios užduotys jų laukia ateityje – dar neišduodama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.