Krepšininkas D. Dulkys Floridoje vedė amerikietę M. Maynor

Po ketverių metų draugystės šeštadienį aukso žiedus sumainė 25-erių krepšininkas Deividas Dulkys ir metais vyresnė jo mylimoji amerikietė McCall Maynor. Šilutiškis krepšininkas iš Floridos kilusiai šviesiaplaukei pasipiršo dar praėjusių metų pavasarį. JAV atšokti vestuves pasirinkusi pora dar seniau portalui lrytas.lt yra sakiusi, kad šventę kels du kartus - antra jų turėtų būti Lietuvoje gyvenantiems ir negalėjusiems atvykti bičiuliams.

Beveik po penkerių metų draugystės šeštadienį aukso žiedus sumainė krepšininkas Deividas Dulkys ir jo mylimoji amerikietė McCall Maynor.<br>"Facebook"
Beveik po penkerių metų draugystės šeštadienį aukso žiedus sumainė krepšininkas Deividas Dulkys ir jo mylimoji amerikietė McCall Maynor.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2013, 6:04 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:37 AM

Laimingi sutuoktiniai į iškilmes pasikvietė artimiausius šeimos narius, būrį draugų. Jau kitą dieną M. Maynor socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino nuotrauką, kurioje matosi, kaip jiedu pjauna vienu iš šventės simbolių tapusį vestuvinį tortą.

„Vakar buvo tiesiog nuostabi diena, esu visiškai pakylėta. Didžiausia dovana yra tai, kad visi mums brangūs žmonės buvo šalia. Ačiū jums visiems, ačiū, kad prie to prisidėjote. Ir dėkoju Dievui, kad padėjo išsaugoti mano suknelę tol, kol išmečiau puokštę. Jaučiuosi ištekėjusi“, – linksmų emocijų neslėpdama rašė ji.

M. Maynor yra pasakojusi, kad ištekėjusi savo mergautinę pavardę pasikeis į vyro. Amerikietė tikino norinti, jog pavardė turėtų tradicinę -ienės, o ne vyrišką galunę. Pasak jos, pavardė Dulkienė skamba labai gražiai ir švelniai, todėl apie jokius išvedžiojimus ji nesvarstanti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.