T. Barštys privačiu sraigtasparniu į renginį atskraidino E. Dragūną ir jo drauges

Galingų automobilių lenktynės, pavojingi kaskadiniai triukai ir kvapą gniaužiantys lėktuvų, sraigtaspanių bei parašiutininkų pasirodymai – tai buvo galima išvysti šeštadienį Molėtuose vykusioje šventėje „Auto Jazz 2013”.

Molėtuose vyko renginys "Auto Jazz 2013".<br>A. Didžgalvis
Molėtuose vyko renginys "Auto Jazz 2013".<br>A. Didžgalvis
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jun 16, 2013, 10:48 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:48 AM

Pasigrožėti variklių džiazu danguje ir ant žemės rinkosi ekstremalius pojūčius ir adrenaliną mėgstantys svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir grupės „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną.

Į šventę dainininkas atvyko ne pėsčias – aerodromo pievoje jis nusileido erdviu, septynis žmones talpinančiu, verslininko Tautvydo Barščio sraigtasparniu. Gerus bičiuliškus santykius su įmonių grupės „Kauno grūdai“ valdybos pirmininku palaikantis atlikėjas įsitaisė vienoje iš trijų priekinių sraigtasparnio sėdynių. Šalia sėdėjo T. Barštys ir sraigtasparnio pilotas. Tuo tarpu sraigtasparnio gale prisisegusios saugos diržus vietas rado keturios žavios merginos, kurių viena – E. Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova.

Dainininkas atrodė itin gerai nusiteikęs. Rankose jis laikė filmavimo kamerą ir fiksavo smagiausias skrydžio akimirkas. Pamatęs į jį nukreiptas fotografų blykstes – nusišypsojo, sulenkęs pirštus parodė pergalės ženklą.

E. Dragūnas dar anksčiau ne kartą yra užsiminęs apie geras emocijas skraidant T. Barščio sraigtasparniu, todėl akivaizdu, kad šįkart pakilimas į dangų buvo ne ką mažiau jaudinantis.

Išskirtinį turtingo verslininko sraigtasparnį „Eurocopter“, kurio registracijos numeris LY-HTB (Lietuva-Helicopter Tautvydas Barštys, – Red.) puošia ne vienas originalus lipdukas. Viename jų matosi grafiškai pavaizduotas dviračiu taku važiuojantis automobilis, kurį pervažiuoja tankas. Lipduko užrašas skelbia: „Neversk manęs atvažiuoti tanku!“

Tuo tarpu antrasis – asmeniškesnis. Sraigtasparnio priekinį stiklą puošia milijonieriaus augintinio, Jorkšyro terjero veislės šuns, vardu Tutis nuotrauka. Kartais Kiauručio vardu pravardžiuojamas keturkojis – ištikimas T. Barščio draugas, kuris šeimininką lydi į visus svarbiausius renginius. Tiesa, panašu šįkart sraigtasparnyje Tučio nebuvo – jis savo vietą užleido kitiems.

Apie dainininko ir verslininko bičiulystę buvo kalbėta jau ne kartą. Dar prieš porą mėnesių grupės „Sel“ lyderis viešai talpino nuotraukas internete ir džiaugėsi naujutėlaičiu, kone milijoną litų kainuojančiu prabangiu „Lamborghini“ automobiliu. Pristatęs jį kaip savo muzikantas sukėlė diskusijų laviną: daugelis ėmė spėlioti ar retas „Lamborghini Aventador LP700-4” modelis tikrai gali būti jo ar tai tik pokštas pozuojant šalia T. Barščio nuosavybės. Kaip baigėsi šis detektyvas – lieka mįslė, tačiau nuo balandžio mėnesį paviešinto įrašo su naujuoju automobiliu E. Dragūno išvysti nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.