Krepšininkas M. Kuzminskas ir jo mylimoji Eglė džiaugiasi atradę vienas kitą

„Nešvaistyčiau laiko, jei nemanyčiau, jog Eglė – mano gyvenimo moteris”, – ištarė krepšininkas Mindaugas Kuzminskas (23 m.). Vilniaus „Lietuvos ryto” komandos šokėja Eglė Andreikaitė (21 m.) ir iki šiol Kauno „Žalgiryje” žaidęs Mindaugas dairosi į saulėtąją Ispaniją. Kai lietuvis gavo Malagos „Unicaja” klubo pasiūlymą, jo mylimoji nutarė vykti kartu ir tame mieste tęsti studijas.

Beveik dvejus metus kartu esanti pora lygiuojasi į savo tėvus. Tiek Eglė, tiek Mindaugas kasdien šeimose mato gražius tėvų santykius, kurie jaunuoliams puikus pavyzdys.
Beveik dvejus metus kartu esanti pora lygiuojasi į savo tėvus. Tiek Eglė, tiek Mindaugas kasdien šeimose mato gražius tėvų santykius, kurie jaunuoliams puikus pavyzdys.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-06-17 22:27, atnaujinta 2018-03-05 10:34

Eglė ir Mindaugas dabar gali daugiau laiko skirti vienas kitam. Jie laiką leidžia su draugais, vieši pas vieno ar kito tėvus, sportuoja.

„Baigėsi mokslo metai, Mindaugas iš Kauno grįžo į Vilnių, tad visą laiką galime skirti vienas kitam”, – džiaugėsi Eglė.

Kol neprasidėjo krepšinio rinktinės stovykla, į kurią M. Kuzminskas irgi pakviestas, vaikinas sportuoja kiek mažiau, tačiau vadžių neatleidžia.

„Kai nuvažiuodavau pas močiutę į kaimą, ji vis sakydavo, kad aš labai sunkiai dirbu. Visada jai atsakydavau, jog kaime žmonės dirba dar sunkiau. Aš tikrai dirbu patį geriausią darbą, nors ir pavargstu”, – šypsojosi Mindaugas.

Eglei – egzaminų sesija. Mergina studijuoja lietuvių filologiją ir ispanų kalbą Vilniaus universitete. Ji baigia trečią kursą.

M.Kuzminskas neseniai apsigynė diplominį bakalauro darbą. Ekonomikos studijas Vytauto Didžiojo universitete baigęs krepšininkas ketina stoti ir į magistrantūrą.

„Džiaugiuosi ne tik dėl to, kad turėsiu diplomą. Įgijau patirties, sužinojau naujų dalykų. Krepšinio nežaisiu visą gyvenimą, todėl ir noriu mokytis. Kelionėse visada stengiuosi pasimokyti”, – kalbėjo M. Kuzminskas.

„Lietuvos ryto” komandos šokėja ir tuometis „Žalgirio” krepšininkas prieš beveik dvejus metus susipažino per Europos krepšinio čempionatą. Eglė šoko, o Mindaugas, tuo metu nepatekęs į rinktinę, buvo rungtynių žiūrovas.

Jis pastebėjo dailią merginą, o kiek vėliau pora susitiko draugų kompanijoje.

„Turime bendrų bičiulių, kurie ir supažindino. Neslėpsiu, pirmiausia mane patraukė Eglės išvaizda. Tik pradėjęs bendrauti pamačiau, kad ji protinga ir miela panelė.

Gali svarstyti, turėti antrosios pusės idealą, bet jei nepajusi bendrumo, nieko ir nebus. Pažinęs Eglę dar labiau ja susižavėjau. Mes puikiai sutariame”, – sakė Mindaugas.

Eglei visada patiko aukšti, ilgaplaukiai blondinai. Tad pamačiusi Mindaugą ji nė neabejojo, kad norėtų su juo pabendrauti, pažinti.

„Lietuvos ryto” komandos palaikymo grupėje šokanti mergina žinojo tik savo komandos krepšininkus. Apie Mindaugą ji buvo girdėjusi, tačiau nekreipė į jį dėmesio.

Pradėjusi su Mindaugu bendrauti Eglė pamatė, kad jis šiltas ir rūpestingas. Kone labiausiai merginai patiko jo bendravimas su šeima, ypač – su motina.

Girdėdama, kaip jis kelis kartus per dieną kalbasi telefonu su motina, E. Andreikaitė patyliukais tuo žavėjosi. Juk dažnai vyras su savo būsimąja žmona bendrauja panašiai kaip ir su mama.

„Oi, aš tikrai esu mamos sūnelis! Mes visi – ir vyresnis mano brolis, ir sesuo esame labai artimi ir tarpusavyje, ir su tėvais. Nesigėdiju to – didžiuojuosi!” – patikino Mindaugas.

Septyneriais metais vyresnis M. Kuzminsko brolis Saulius – irgi krepšininkas. Jis Mindaugui visuomet buvo pavyzdys ir autoritetas. Sekdamas jo pėdomis vaikinas ir pradėjo žaisti krepšinį.

Beveik dvejus metus kartu esanti pora lygiuojasi į savo tėvus. Tiek Eglė, tiek Mindaugas kasdien šeimose mato gražius tėvų santykius, kurie jaunuoliams puikus pavyzdys.

„Juk ką matai, taip ir pats elgiesi. Turiu draugių, kurių tėvai gyvena atskirai, yra išsiskyrę. Besisvečiuodamos mano tėvų namuose jos vis stebisi, kokie gražūs jų santykiai.

O aš stebiuosi bičiulių požiūriu – juk taip ir turi būti! Augau ir brendau apsupta puikių jausmų, todėl ir pati noriu tokius kurti.

Didžiausias mano autoritetas – mama. Ją ir tėtį gerbiu dėl to, kokį požiūrį į gyvenimą man ir seseriai išugdė, kaip bendrauja su tėčiu ir mumis – vaikais.

Man džiugu, kad Mindaugo šeima panaši į mano. Dabar mūsų abiejų tėvai išvyko kartu atostogauti! Jie irgi puikiai sutaria”, – pasakojo Eglė.

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Kaukazo šalims nesiseka atsikratyti V. Putino?