Muzikiniame projekte išgarsėjęs M. Kavaliauskas antrą kartą jame nedalyvautų

Sakoma, žvaigždės žiba tik danguje. Tačiau Lietuvoje žvaigždžių kalvės dirba apvalius metus. Vieną sezoną – šokių projektas, kitą – muzikos, trečią – dar koks nors. Nuo to televizijos žiūrovai gali pailsėti tik vasarą, tačiau tuomet prodiuseriai leidžiasi į talentų medžioklę. Tiesa, „grobis“ tuo nė kiek nesiskundžia. Kaip pavyzdį galima pateikti muzikinio projekto „X faktorius“ dalyvį Martyną Kavaliauską.

Nuo Martyno dalyvavimo „X faktoriuje“ pradžios prabėgo jau gerokai daugiau nei pusmetis.<br>"LR" archyvas
Nuo Martyno dalyvavimo „X faktoriuje“ pradžios prabėgo jau gerokai daugiau nei pusmetis.<br>"LR" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-06-18 18:48, atnaujinta 2018-03-05 09:48

Nors jis nelaimėjo projekto ir nė nepateko į jo finalą, renginių organizatoriai Martyną graibstyte graibsto. Jį kviečia ne tik koncertuoti, bet ir vesti renginius. Tarkime, pirmadienį jis buvo „Meilės trikampio“ atidarymo šventės vadovu, o kiek anksčiau padėjo aktorei Ingai Jankauskaitei vesti projektą „Chorų karai“. Kai kuriuos projektų dalyvius jau paviliojo televizija. Gal taip nutiko ir su Martynu?

„Kol kas negaliu nieko atskleisti“, – paslaptingai nusišypsojo pašnekovas.

M. Kavaliauskas sakė, kad nemato prasmės rinktis tarp dainavimo ir renginių vedimo. Jam pačiam svarbiausia stovėti ant scenos, jausti gerbėjų palaikymą ir gerą nuotaiką.

Nuo Martyno dalyvavimo „X faktoriuje“ pradžios prabėgo jau gerokai daugiau nei pusmetis. Tuomet jis buvo pristatomas kaip internetinė sensacija, berniukas-gražuoliukas. Ne viena paauglė buvo pametusi galvą dėl Martyno, tačiau jis vieną dieną ėmė ir pristatė savo mylimąją Rusnę. Neilgai trukus M. Kavaliauskas iškrito iš projekto. Diskutuota, kad merginos nustojo už jį balsuoti, nes nebeturi vilties užkariauti dainininko širdį. Tačiau, anot Martyno, dėl to jo gerbėjų ratas nė kiek nesusiaurėjo.

„Visada sulaukiu daug klausytojų. Tiesą pasakius, nė nemačiau, kad žmonės taip rinktųsi į lietuvių koncertus.

O gražuoliuko etiketę jūs patys man priklijavote. Juk į „X faktorių“ atėjau toks, koks esu. Kažkam buvo naudinga išpūsti didžiulį burbulą dėl mano išvaizdos, kažkam tai tiko. Man irgi tinka. Na, bent jau kol kas“, – juokėsi M. Kavaliauskas.

Dainininkas pasakojo, kad iš projekto pasisėmė daug naudingos patirties, tačiau antrą kartą jame nebedalyvautų. Jis nesupranta žmonių, kurie parodę savo sugebėjimus po metų sugrįžta į šou vien dėl pergalės. Pasak Martyno, to tiesiog nereikia – laimi kiekvienas, gebantis ko nors pasimokyti iš dalyvavimo televizijos projekte.

Dabartinė jo svajonė – debiutinis albumas. Vis dėlto Martynas neskuba žarstytis pažadais: „Šiuo metu mes įrašinėjame dainas. Stengiamės tai padaryti kuo geriau, tačiau debiutinio albumo dar gali tekti palaukti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.