A. Valinskas į Čikagą išskrenda ieškoti N. Venckienės?

„Dabartinis Seimo pirmininkas jos neranda, tad ieškoti parlamentarės Neringos Venckienės siunčiamas buvęs Seimo pirmininkas“, – kaip visuomet šmaikštavo Arūnas Valinskas, kuris rytoj su žmona išskrenda į Čikagą (JAV).

„Dabartinis Seimo pirmininkas jos neranda, tad ieškoti parlamentarės Neringos Venckienės siunčiamas buvęs Seimo pirmininkas“, – šmaikštavo Arūnas Valinskas.<br>D. Umbrasas
„Dabartinis Seimo pirmininkas jos neranda, tad ieškoti parlamentarės Neringos Venckienės siunčiamas buvęs Seimo pirmininkas“, – šmaikštavo Arūnas Valinskas.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Jun 19, 2013, 7:06 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:52 AM

Parlamentarės, kuriai pareikšti įtarimai pagal šešis Baudžiamojo kodekso straipsnius, paieška paskelbta gegužės 9 d. Nustatyti, kur tiksliai yra „Drąsos kelio“ partijos frakcijos seniūnė, prokurorai yra įpareigoję policiją.

N. Venckienė paslaptingai dingo dar balandžio mėnesį, kai Seimas jai panaikino teisinę neliečiamybę. Esą pastaruoju metu savo padėjėjams ji laiškus rašo iš JAV.

Tačiau tikrasis Arūno ir Ingos Valinskų kelionės tikslas – visai nesusijęs su dingusios N. Venckienės paieška. Pramogų pasaulio pora į Čikagą vyksta dalyvauti Joninių šventėje, kur ketina susirinkti nemažai Amerikoje gyvenančių lietuvių.

A. Valinskas bus Joninių šventės vedėjas, jo žmona Inga – dainuos scenoje. Iškart po Joninių Valinskai sugrįš į Lietuvą.

Kartu su garsia pora į JAV išvyksta ir kita pramogų pasaulio pažiba – dainininkas Radžis. Jis taip pat ketina koncertuoti Amerikos lietuviams. Tiesa, po Joninių į Lietuvą Radžis iškart negrįš – jo laukia mėnesio koncertinis turas po JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.