Interneto priekabiautojos iš kantrybės išvesta E. Jennings: „Kreipsiuosi į policiją“

Moteriai, socialiniame tinkle „Facebook“ prapliupusiai įžeidžiančiais laiškais ir komentarais apie dainininkę Ericą Jennings, tai gali atsirūgti. „Surinkau duomenis apie jos veiksmus ir kreipsiuosi į policiją“, - lrytas.lt sakė nuolatinių priekabių suerzinta grupių „Skamp“ ir „The Ball & Chain“ vokalistė. Atlikėjos kantrybės taurę perpildė laiškai ir komentarai, kuriuose ši Ericos asmeniškai nepažįstama moteris puolė įžeidinėti jos vaikus. „Jei pamatysiu ją gatvėje, tegul ji nuo manęs bėga“, - įspėjo dainininkė.

E. Jennings tikisi, kad policija pamokys ją ir jos vaikus įžeidimais apipylusią moterį.<br>R. Danisevičius
E. Jennings tikisi, kad policija pamokys ją ir jos vaikus įžeidimais apipylusią moterį.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 19, 2013, 2:10 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:12 AM

Įžeidimų kupini moters komentarai, anot Ericos, prasidėjo jau prieš kurį laiką, tačiau iš pradžių ji buvo linkusi nekreipti į tai dėmesio.

„Ji rašė labai bjaurius dalykus. Aš į tai tiesiog nereagavau. Atrašiau jai tik vieną kartą – sakydama, kad jai reikėtų pasiieškoti pagalbos. Galiausiai užblokavau ją, kad nebegalėtų siųsti man žinučių“, - pasakojo dainininkė.

Tai nepadėjo – anot Ericos, tada minėta moteris ištrynė savo profilį „Facebook“ tinkle, kitu vardu susikūrė naują ir vėl pradėjo atakuoti įžeidimais.

„Nebuvau linkusi kelti dėl to dramų. Bet viskam yra ribos. Jas ši moteris peržengė, kai pradėjo rašinėti bjaurius dalykus apie mano vaikus“, - pasakojo su vyru Jurgiu Didžiuliu du sūnus auginanti moteris.

Anot Ericos, priekabiautoja elgiasi apdairiai – iš „Facebook“ pašalino visas publikuotas savo nuotraukas, tačiau dainininkė keletą jų, kaip ir daugumą įžeidžiančių laiškų bei komentarų, yra išsaugojusi savo kompiuteryje.

Šią medžiagą ji ketina perduoti policijai. „Nenoriu dabar viešai nė minėti jos vardo, nes gal ši moteris būtent siekia dėmesio. Aš tikiuosi, kad teisėsauga išsiaiškins ir įvertins jos veiksmus“, - sakė dainininkė.

Internete savo bičiulius apie priekabiautoją informavusi atlikėja iškart sulaukė laiškų, iš kurių paaiškėjo, jog ji nėra vienintelė šios moters atakas patirianti garsenybė.

„Tą patį patyrė Agnė Jagelavičiūtė. Kažkas tam žmogui negerai. Ji, beje, jau anksčiau sekdavo mūsų veiklą – aktyviai dalyvaudavo diskusijose grupės „Skamp“ interneto svetainėje.

Bet tada jos žinutės nebūdavo agresyvios“, - kalbėjo E. Jennings.

Dainininkė prasitarė, kad tai – ne pirmas sykis, kai jai tenka susidurti su keistais nepažįstamų žmonių poelgiais.

Pasirodo, policijai yra tekę tramdyti vaikiną, kuris buvo atsidūręs Ericos ir Jurgio namų kieme.

„Jis dažnai lankydavosi koncertuose, atsidurdavo netikėtose vietose – pavyzdžiui, man duodant interviu „Radiocentrui“, atsirado radijo stoties patalpose.

Jis bandė patekti į mūsų namus. Trenkė Jurgiui, kai šis mėgino su juo pasikalbėti. Iškvietėme policiją, ji viską sutvarkė“, - pasakojo Erica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.