Pupytė S. Steikūnaitė pradėjo nuosavą verslą

Atlikėja Skaistė Steikūnaitė nuo šiol ne tik populiarios merginų grupės narė. Skaistė ėmėsi naujo verslo – dukrą Patriciją auginanti moteris pristatė natūralios kosmetikos produktų liniją. Prieš kelerius metus susidomėjusi natūralia grožio priemonių gamyba S. Steikūnaitė nutarė šalies moteris pradžiuginti iš ramunėlių, čiobrelių, rugiagėlių ir rožių ekstraktų sukurtais kremais bei losjonais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 1:48 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:12 AM

Šviesiaplaukė S. Steikūnaitė turbūt nustebino daugelį. Anksčiau mielai propagavusi nenatūralų grožį, atlikėja papildė ekologiškos kosmetikos šalininkių gretas.

„Iš moteriško poreikio naudoti natūralią, šviežią ir sveiką kosmetiką kilo sumanymas sukurti šį verslą. Siūlome gaminius veido, kūno ir plaukų priežiūrai. Produkcija gaminama tik gavus užsakymą, todėl ji visada šviežia.

Šiuo metu turime nedidelį natūralios kosmetikos gamybos cechą, kuriame po truputį darosi ankšta. Vienoje patalpoje yra džiovinamos vaistažolės, kitoje patalpoje vyksta distiliavimo procesai, dar kitoje - gamyba ir galiausiai pakavimas“, - portalui lrytas.lt pasakojo Skaistė.

Atlikėja sakė, kad ne tik moterys, bet ir vyrai ras sau tinkamų grožio produktų. Skaistė pastebėjo, kad stipriosios lyties atstovai mieliausiai perka rankų ir pėdų priežiūros priemones.

„Jeigu daugiau žmonių pradėtų atidžiai skaityti naudojamos produkcijos detalią sudėtį, ekologiškiems lietuviškiems kosmetikos produktams abejingų neliktų. Naudojant tinkamai parinktą natūralią kosmetiką oda atsigauna, tampa lygesnė ir skaistesnė. Žmogus netampa nuo kosmetikos priklausomas, oda nėra užkemšama toksinėmis medžiagomis, tad ilgainiui investicija tikrai atsiperka“, - įsitikinusi grupės „Naujos pupytės“ narė.

Skaistė pasakojo, kad dažni koncertai, fotosesijos ir nuolatinis grimas nepaprastai nualina jos odą - ji stipriai išsausėja. Tam, kad oda atsigautų moteris naudoja ramunėlių veido kremą.

„Mano namuose galėtų visiškai nebūti produkcijos iš nenatūralių medžiagų“, - patikino S. Steikūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.