Likus mėnesiui iki vestuvių O. Pikul ir S. Jasaitis gavo leidimą tuoktis bažnyčioje

Iki bene laukiamiausių šios vasaros vestuvių liko mėnuo. Liepos mėnesį aukso žiedus sumainys grupių „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ atlikėja Oksana Pikul ir krepšininkas Simas Jasaitis. Paskutinės šventės laukimo savaitės Oksanai ramios – ceremonijai bažnyčioje ir vakaro puotai jau pasiruošta.

Jau liepos mėnesį Oksana ir Simas taps šeima.<br>R. Neverbickas
Jau liepos mėnesį Oksana ir Simas taps šeima.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 5:53 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:06 AM

„Beliko sutvarkyti vos kelias smulkmenas. Vakar pateikėme paskutinius dokumentus santuokai bažnyčioje“, - portalui lrytas.lt sakė O. Pikul.

Nors Oksanai vestuves padėjo organizuoti vestuvių planuotoja, nemažai darbų ji atliko ir pati. Kaip pati atlikėja tikino, pasiruošimas maloniai šventei rūpesčių nekelia.

„Juk organizuoju ne kieno nors kito, o savo pačios vestuves. Vestuvių planuotoja daug padėjo ir dar padės, tačiau prisidedant prie šventės organizavimo darbų pačiai, džiaugėsi širdis. Derinti įvairius dalykus tikrai nebuvo sunku. Sunkiau laukti pačių vestuvių, nei jas organizuoti“, - nusijuokė Oksana.

Vestuvinė suknelė jau taip pat – O. Pikul drabužinėje. Moteris sakė, kad siuvant suknelę visiškai atsidavė į dizainerių rankas - pasitikėjo jų skoniu ir pasiūlymais, todėl turėdama laisvą minutę internete nenaršė, ieškodama nuotakos suknelių pavyzdžių.

Prieš santuoką bažnyčioje būtina lankyti vyskupijose rengiamus sužadėtinių rengimo Santuokos sakramentui kursus. Juose apsilankė ir Simas su Oksana.

Atlikėja pasakojo, kad abu liko sužavėti vedamomis pamokomis. Gavo nemažai naudingų ir įdomių patarimų.

„Tiesa, dėl kai kurių dalykų padiskutuočiau (nusišypsojo). Būsimiems sutuoktiniams labai pravartu juose apsilankyti. Simas iškart sutiko ir noriai lankė seminarus“, – patikino O. Pikul.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.