R. Ščiogolevaitė neigia pasklidusius gandus apie nėštumą

„Jeigu būčiau nėščia, argi per vestuves būčiau gėrusi šampaną prie Kauno rotušės?“ l – klausimu į klausimą atsakė Rūta, kategoriškai neigdama pasklidusius gandus apie savo nėštumą.

Dainininkė krimtosi, kad pasklidę gandai gali sujaukti daugybę planų.<br>P. Mantautas
Dainininkė krimtosi, kad pasklidę gandai gali sujaukti daugybę planų.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

2013-06-20 20:57, atnaujinta 2018-03-05 07:58

Praėjusį penktadienį aukso žiedus su finansų konsultantu Rolandu Damijonaičiu (25 m.) sumainiusi 31 m. moteris tvirtino, kad jųdviejų vestuvės tikrai nebuvo netikėtos ir „ne iš reikalo“. „Šventę planavome jas jau seniai“, – patvirtino Rūta, po sutuoktuvių pasirinkusi vyro pavardę su tradicine lietuviška galūne – Damijonaitienė.

„Taip, aš pasakiau, kad planuojame šeimos pagausėjimą, tačiau pabrėžiau – kada nors“, – aiškino dainininkė, kuriai būsimas vyras pasipiršo dar prieš metus.

Dainininkė krimtosi, kad pasklidę gandai gali sujaukti daugybę planų.

„Ateinantis sezonas televizijoje bus ypač intensyvus, todėl mano planuose tikrai nėra tokio dalyko, kaip vaikų auginimas“, – sakė Rūta, kuri ir vėl bus viena iš TV3 projekto „X Faktorius“ teisėjų ir mokytojų.

„Nors viduje iš visų tų kalbų aš juokiuosi – gyvenimas kaip visada man gali iškrėsti kokią nors išdaigą. Kai kam nors labai priešiniesi, būtent taip ir atsitinka, – sakė moteris, auginanti penkerių metų sūnų Adomą, kurio tėvas – šokėjas Deividas Meškauskas. – Tad dėl to labai nenustebčiau. Su mano sėkme...“

Nėštumo moteris jokiu būdu nelaiko nesėkme ar nelauku dalyku, tačiau ji būgštauja, kad tai gali atsitikti kaip tik po to, kai ji apsiskelbė, jog tikrai nesilaukia kūdikio.

„Kai kategoriškai sakai ne, ne, ne, žiūrėk po trijų mėnesių ima pilvas matytis“, – nusijuokė Rūta.

Jaunavedžiai kol kas laiką leidžia namie, o kur vyks per medaus mėnesį dar nėra nusprendę. „Tikrai ką nors sugalvosime“, – neabejojo pašnekovė.

Vasara dainininkei – laisvesnis metas. „Šis laikas profesine prasme skirtas naujų minčių ir idėjų generavimui“, – pasakojo dainininkė, šiuo metu pristabdžiusi ir savo koncertinę veiklą.

Nuo rudens jos laukia ne tik projektai televizijoje, koncertai ir renginiai – Rūta tikisi, kad jai pavyks įveikti magistrantūros antrą kursą Kauno Vytauto Didžiojo universitete, kur ji studijuoja dainavimo meną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus