Šokėja K. Jeremian-Daniškevičė po dukrytės gimimo – lieknesnė nei bet kada anksčiau

Profesionalios šokėjos Karinos Jeremian-Daniškevičės pirmagimei Kamilai prieš kelias dienas suėjo trys mėnesiai. Praėjusių metų spalį su mylimuoju Mantu Daniškevičiumi susituokusi Karina dabartinį savo gyvenimo etapą vadina tobulu. Gimusi dukra juodu su vyru suartino dar labiau.

„Per visą nėštumą priaugau vos 8 kilogramus. Pirmus nėštumo mėnesius svoris net krito. Pagimdžius dukrą visi priaugti kilogramai iškart dingo“, - džiaugėsi šokėja.<br>R. Danisevičius
„Per visą nėštumą priaugau vos 8 kilogramus. Pirmus nėštumo mėnesius svoris net krito. Pagimdžius dukrą visi priaugti kilogramai iškart dingo“, - džiaugėsi šokėja.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 20, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:18 AM

Ideali ir laiminga šeima visada buvo Karinos siekiamybė. Puikus darnios šeimos pavyzdys – Rusijoje gyvenantys jos tėvai. Šokėja džiaugiasi, kad susituokusi su Mantu ji gali jaustis laiminga.

„Po dukros gimimo mūsų gyvenimas labai pasikeitė. Žinoma, į gerąją pusę. Smagu, kad visi trys daug laiko praleidžiame kartu. Draugų ratas taip pat kitoks, nei buvo anksčiau. Daugiau bendraujame su tais, kurie turi vaikų. Nors nemaža dalis pokalbių temų yra apie mažylius, vakaro pašnekesiai su bičiuliais neapsiriboja tik kalbomis apie juos“, - patikino Karina.

Karinai ir Mantui pasisekė – dukrytė rami, todėl naktį tėveliai gali išsimiegoti. Pasakyti, kad dukra paveldėjo daugiau mamos ar tėčio bruožų, Karina nesiryžta. Bent jau kol kas mergaitė vienodai panaši į abu tėvelius.

„Kamila labai pozityvi, nuolat šypsosi, mėgsta dėmesį, todėl reikalauja bendravimo. Jeigu dukra ir toliau bus tokia gera ir rami, rudenį norėčiau grįžti prie darbų. Profesionaliai jau nebešoksiu, bet trenere dirbsiu. Mokiniai man dažnai skambina ir klausia, kada grįšiu į šokių studiją. Pasiilgo manęs“, - nusišypsojo šokių studijos „Soul Lounge“ bendraturtė.

Išvydę K. Jeremian-Daniškevičę su vos kelių mėnesių dukra daugelis nustemba, kaip jai taip puikiai pavyko išlaikyti lieknas kūno formas. Karina patikino, kad dietų nesilaiko, o šiuo metu sveria mažiau nei prieš gimdymą.

„Per visą nėštumą priaugau vos 8 kilogramus. Pirmus nėštumo mėnesius svoris net krito. Pagimdžius dukrą visi priaugti kilogramai iškart dingo“, - džiaugėsi šokėja.

Vasarą visa šeima atostogaus Lietuvoje. Vyks į pajūrį. Išvažiuoti į užsienį Karina ir Mantas planuoja rudenį, kai paaugs mergytė.

„Su kelių mėnesių vaiku vykti svetur nesinori. Palikti ją svetimiems ir išvažiuoti tik dviese su vyru – negaliu. Dukrą vis dar pati maitinu. Vasaros metu vyras turi daug darbo. Statybų versle šiltuoju sezonu darbų padaugėja. Galvojame, kad poilsiui svečioje šalyje puikus metas – rugsėjo arba spalio mėnesiai. Tada ir vyksime“, - portalui lrytas.lt pasakojo K. Jeremian-Daniškevičė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.