G. Einikis ir E. Dragūnas - brandaus amžiaus paaugliai

Konfliktai su policija, artimaisiais, pykčio protrūkiai – rankų ir liežuvio nesuvaldo ne viena garsenybė, rašo „Lietuvos rytas“.

G. Einikis (kairėje) ir E. Dragūnas.
G. Einikis (kairėje) ir E. Dragūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2013, 9:46 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:10 AM

43 metų Gintaras Einikis neretai elgiasi kaip netramdomas paauglys. Buvęs krepšininkas nekart buvo sulaikytas dėl nevaldomo elgesio ir puikiai pažįsta areštinę.

Pastarąjį kartą sportininkas buvo sulaikytas gegužės 9 dieną po konflikto Klaipėdos viešbutyje, kur susimušė su vyriškiu. Už tai jam teismas skyrė 400 litų baudą.

G. Einikis nuolat įsivelia į vaidus, kelia konfliktus savo žmonai Jurgitai. Paskutinėmis moters nėštumo dienomis, 2011-ųjų pabaigoje, aukštaūgis ir vėl nesuvaldė agresijos – grasino apipilti Jurgitą rūgštimi, nužudyti ir sudeginti namą.

Kiek vėliau, kai moteris jau buvo susilaukusi dukters, G. Einikis ją suspardė, sužalojo nugarą, ranką.

Jeigu reikėtų išrinkti kitą paauglišku elgesiu garsėjančią ir dažniausiai į konfliktus įsiveliančią įžymybę, ja veikiausiai taptų 37 metų grupės „Sel“ atlikėjas Egidijus Dragūnas.

2004-aisiais atlikėjas privačiame vakarėlyje sužalojo vilnietį verslininką Kęstutį Verslovą.

E. Dragūnas įsižeidė iš verslininko lūpų išgirdęs žodį „brodiaga“. Vyrai apsižodžiavo, o po to atlikėjas putojančio vyno buteliu trenkė verslininkui per galvą. K. Verslovui prireikė medikų pagalbos.

E. Dragūnui teismas paskyrė nuosprendį – 80 valandų atidirbti senelių pensione.

Pykčio protrūkiais garsėja 49 metų australų kilmės aktorius, filmo „Gladiatorius“ pagrindinio vaidmens atlikėjas Russellas Crowe.

„Oskaro“ laureatas prieš keletą metų buvo suimtas Niujorke, nes metė telefoną viešbučio tarnautojui į veidą. Aktoriaus nepasitenkinimą sukėlė nepavykęs pokalbis telefonu su Australijoje gyvenančiais šeimos nariais.

Vėliau R. Crowe atsiprašė už šį incidentą ir pavadino jį gėdingiausiu per savo gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.